social fb social inst social yt

mylostentes

Με κάθε επισημότητα η ανανέωση Κουνάδη στο Καματερό

Με κάθε επισημότητα η ανανέωση Κουνάδη στο Καματερό

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που ήθελε το Νίκο Κουνάδη να συνεχίζει στο Καματερό για 4η συνεχόμενη σεζόν.

Μετά από συνάντηση που έγινε μεταξύ των δυο πλευρών, επήλθε συμφωνία και πλέον ο Κουνάδης αποτελεί και επισήμως προπονητή της ομάδας για τη σεζόν 2020-2021.

Ο Κουνάδης μάλιστα θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει και πάλι τους παίκτες του στις 22 Μαϊου, δηλαδή την ερχόμενη Παρασκευή και ώρα 19.00.

Αναλυτικά, το κείμενο

Για 4η συνεχόμενη χρονιά συνεχίζουν μαζί τη συνεργασία τους Καματερό και Νίκος Κουνάδης. Το Δ.Σ. της ομάδας των δυτικών προαστείων, δεν είχε κανένα λόγο να διακόψει το επιτυχημένο πλάνο 5ετίας, που έθεσε εξ’ αρχής, τόσο στη φιλοσοφία και τους στόχους της ομάδας, όσο και στην υλοποίησή τους, από τον καταξιωμένο τεχνικό, που αποτελεί άλλωστε «μέρος του project» του συλλόγου. Η νέα περίοδος, θα βρεί λοιπόν στην άκρη του πάγκου του Π.Α.Ο. Καματερού, τον Νίκο Κουνάδη, σε μια κοινή προσπάθεια, με Δ.Σ. , παίκτες και φιλάθλους, ν’ ανεβάσουν την ομάδα ένα επίπεδο παραπάνω, σε τομείς που συζητήθηκαν, εντοπίσθηκαν, υπήρξε σύγκλιση απόψεων και αποτελούν, το στοίχημα και τη πρόκληση της νέας χρονιάς, για τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της α’ ομάδας, του προπονητή και του Δ.Σ. για τις ιατρικές εξετάσεις, τις οδηγίες ασφαλούς επανένταξης και την επανέναρξη των προπονήσεων για τη τρέχουσα περίοδο, ορίζεται για τη Παρασκευή 22/5/2020, ώρα 7.00 μ.μ. στο γήπεδο Καματερού


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35