social fb social inst social yt

mylostentes

Ανδρίκος: Ο ΠΑΟ Ρουφ έχει πάντα υψηλούς στόχους

Ανδρίκος: Ο ΠΑΟ Ρουφ έχει πάντα υψηλούς στόχους

Ο Στέλιος Ανδρίκος χωρίς αμφιβολία ήταν ίσως ο κορυφαίος αμυντικός της κατηγορίας.

Συνεπής στα αμυντικά καθήκοντα, ηγετικά χαρακτηριστικά και σπουδαία προσωπικότητα.

Μάλιστα από την πρώτη στιγμή ταίριαξε με τη διοίκηση του ΠΑΟ Ρουφ αλλά και με την ομάδα αφού σε όλα τα ματς που αγωνίστηκε ξεχώρισε με τις επιδόσεις του.

Δεν είναι τυχαίο ότι δέχτηκε τα συγχαρητήρια των περισσότερων αντιπάλων αφού πραγματοποίησε εξαιρετικό πρωτάθλημα.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ογκόλιθο των πρωταθλητών με τον τελευταίο να παραχωρείδηλώσεις και αναφερόμενος στην παραμονή του στον ΠΑΟ Ρουφ: ''Η διοίκησή σε συνεχεία της περσινής χρονιάς, μου έδειξε και φέτος ότι είμαι στις προτεραιότητες της να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι για την υλοποίηση των στόχων της ομάδας που είναι πάντα υψηλές. Αυτό ήταν αρκετό να συνεχίσω. Επίσης έτσι όπως είναι δομημένη αυτή η ομάδα σε κάθε πόστο της είμαι πολύ αισιόδοξος πως είναι άπλα θέμα χρόνου να έρθουν και άλλες επιτυχίες''.

Για τη νέα χρονιά, ο έμπειρος αμυντικός δήλωσε: "Η νέα χρονιά θα είναι πάρα πολύ δύσκολη ειδικά στον όμιλο που θεωρητικά θα παίξει το Ρουφ διότι υπάρχουν ομάδες έμπειρες με ιστορία και κόσμο από πίσω τους. Επίσης το πρωτάθλημα με τις λίγες αγωνιστικές που γίνεται τα τελευταία χρονιά είναι πολύ αμφίρροπο και πολύ επικίνδυνο για κάθε ομάδα που δεν θα λειτουργεί σωστά".

tam.jpg

Για τον κόσμο της ομάδας υποστήριξε: "Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την περσινή του στήριξη και θεωρώ αν συνεχίσουν να είναι τόσο κοντά στην ομάδα με υπομονή θα πανηγυρίσουν και άλλες επιτυχίες".

Στον επίλογο του τόνισε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίχτες μου και όσους συνέβαλαν στην πορεία της ομάδας για την χρονιά που περάσαμε και εύχομαι κάθε χρονιά από εδώ και πέρα για τον καθένα ξεχωριστά να είναι τόσο ωραία όπως την ζήσαμε φέτος".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35