social fb social inst social yt

mylostentes

Σπουδαίο βαθμό ο Ιάσονας από το... φάντασμα του Άρη Πετρούπολης

Σπουδαίο βαθμό ο Ιάσονας από το... φάντασμα του Άρη Πετρούπολης

Πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της κατάταξης έχασε ο Άρης Πετρούπολης στο Ίλιον μένοντας στο 1-1 με τον Ιάσονα.

Η ομάδα του Γιάννη Γαζή βρέθηκε σε τραγική ημέρα με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές να είναι εκτός κλίματος.

Αντίθετα, το συγκρότημα του Βαγγέλη Γιαννόπουλου έπαιξε έξυπνα, προηγήθηκε και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό

Στο α' μ'ερος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και εκμεταλλεύτηκαν την κάκιστη εικόνα του Άρη Πετρούπολης παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με τον Σπυρίδη που έπαιξε το 1-2 και με άψογο πλασέ νίκησε τον Αποστόλου. Στη συνέχεια ο Άρης προσπάθησε και έφερε το ματς στα ίδια στο 40' με κεφαλιά του Παπαευθυμίου μετά από σέντρα του Χριστούλη.

Στο 45' ο Σπυρίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-1 με τον Στασινό να διώχνει πάνω στην γραμμή.

Στην επανάληψη, ο Άρης προσπάθεσε να δημιουργήσει, είχε κάποιες προϋποθέσεις όμως η εμφάνιση του ήταν τραγική, σε αντίθεση με τον ψυχωμένο Ιάσονα που σε κάθε του αντεπίθεση έδειχνε επικίνδυνος.

ΙΑΣΩΝ (Βαγγέλης Γιαννόπουλος) Παλαιολόγος, Ριζάς, Μπάκας, Τσαναχτσίδης, Λάχας, Λιάπης, Σπυρίδης, Κουμεντάκος (53' Τραγανός), Μήτσος (78 Μαλλιώρας), Καμαρίτης (72' Μάνθος), Γλέζος (72' Καραμίτζας).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Γαζής) Αποστόλου, Βασιλάκος, Στασινός, Κόμης (46' Τσούκης), Τρακόσης, Παπαευθυμίου (52' Νάτσης), Ταχιράι, Χριστούλης, Λερούτσος, Καραδήμας (75' Νίκολι), Κυριαζής (65' Σαγανάς).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35