social fb social inst social yt

mylostentes

Χωρίς νικητή το ματς Παλαιό Φάληρο και Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Χωρίς νικητή το ματς Παλαιό Φάληρο και Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Στο 1-1 έμειναν Παλαιό Φάληρο και Θύελλα Αγίου Δημητρίου για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

Παρότι αμφότερες οι ομάδες ήθελαν να πανηγυρίσουν τη νίκη για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις δεν το κατόρθωσαν μένοντας στην ισοπαλία.

Μόλις στο 7’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ σε μια φάση όπου υπήρξαν διαμαρτυρίες για οφ σάιντ. Ο Κωνσταντινίδης βρήκε τον Καλλιοντζάκη και ο τελευταίος σέντραρε για τον Φωτιάδη ο οποίος από κοντά πέτυχε το 1-0, με τους φιλοξενούμενους να έχουν σταματήσει θεωρώντας πως ο παίκτης του Π. Φαλήρου ήταν οφ σάιντ. Η ομάδα του Αγίου Δημητρίου στην επανάληψη ήταν καλύτερη και ισοφάρισε στο 82ο λεπτό. Ο Παπανικολάου εκτέλεσε το φάουλ, ο Μπαρδώσας πήρε την κεφαλιά κι έκανε το 1-1. Ο σκόρερ του 1-1 είχε και δοκάρι στο 57’.

Με λάθη του Δημητρακόπουλου   

Π. ΦΑΛΗΡΟ (Μπάμπης Σούρδης): Ζίλο, Χασιώτης (46’ Ναρλιάν), Γκιώνης, Ντζαβίδας, Μπέλερης, Γιαννακόπουλος (76’ Αργυριάδης), Κωνσταντινίδης (83’ Διγενής), Φωτιάδης, Καλλιοντζάκης, Πασάς, Σκόρδος (46’ Λεκαράκος).  

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔHMHΤΡΙΟΥ (Νίκος Παπαρούνης): Ζαγαρέλος, Μπαλάσκας (81’ Νούλας), Νταλάκας, Παπανδρέου, Στεργιάκος, Μπαρδώσας, Καλετιάν (66’ Νομικός), Τζελέφας (65’ Ασημακόπουλος), Κοκοβίνης (46’ Μινάι), Παπανικολάου, Κωστόπουλος   

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35