social fb social inst social yt

mylostentes

Παπάγος: Με μπροστάρη τον Ντόκο που ανανέωσε ξεκινούν προγραμματισμό οι... στρατηγοί

Παπάγος: Με μπροστάρη τον Ντόκο που ανανέωσε ξεκινούν προγραμματισμό οι... στρατηγοί

Ο Γιάννης Ντόκος τα τελευταία χρόνια έχει συνδέσει το όνομα του με την ομάδα του Παπάγου καθώς ο νεαρός προπονητής δείχνει να ανταποκρίνεται παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζονται.

Άλλωστε μιλάμε για ένα σύλλογο που βασίζεται σε έναν κορμό συγκεκριμένων παικτών, καθώς λόγω των οικονομικών δυσκολίων δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνονται βαρύγδουπες μεταγραφές.

Ωστόσο, όλοι μαζί, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες τα καταφέρνουν, με τον Γιάννη Ντόκο να γνώριζε πριν από μερικά χρόνια, όταν δηλαδή αναλάμβανε ότι θα είχε δύσκολο έργο. Ο νεαρός προπονητής όχι απλά ανταποκρίθηκε, αλλά, έδειξε ότι πληροί όλες τις προδιαγραφές για να κάνει το βημα παραπάνω μέσα στα επόμενα χρόνια. Με κύριο όπλο τη μαχητικότητα, την δουλειά και την μεθοδικότητα του, ο κ Ντόκος οδήγησε τον Παπάγο σε σίγουρη παραμονή. Ως εκ τούτου και όπως ήταν λογικά, η διοίκηση επιθυμούσε την παραμονή του στο σύλλογο και αφού και ο ίδιος ο Ντόκος είπε το “ναι” η ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών δεν άργησε να έρθει. Πλεόν μπαίνει σε ισχύ ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά.


Σχετικά άρθρα

Ήφαιστος Περιστερίου: Γνωριμία των μεταγραφικών αποκτημάτων και κατευθυντήριες οδηγίες

Παρέμεινε στην κορυφή η Νέα Ιωνία, 6-0 την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

ΕΠΣΑ για την γιορτή της 28ης Οκτωβρίου: Αγώνες μόνο η Α και Β κατηγορία και το Κ13

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35