social fb social inst social yt

mylostentes

Προς ανανέωση ο Κατσάνος Ι «Δεν θα είναι πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων»

Προς ανανέωση ο Κατσάνος Ι «Δεν θα είναι πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων»

Στον Αστέρα Ζωγράφου η ικανοποίηση είναι έκδηλη μετά την άνοδο της ομάδας στην Α' ΕΠΣΑ.

Όλοι μαζί διοίκηση, παίκτες και τεχνικό επιτελείο παρέμειναν ενωμένοι από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας μέχρι το τέλος και τελικά οι κόποι τους δικαιώθηκαν.

Μάλιστα, οι «κυανέρυθροι» ήδη χτίζουν την επόμενη ημέρα αφού το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας έχει περισσότερες δυσκολίες και αυτό το έχουν συνειδητοποιήσει άπαντες.

Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Βαγγέλης Γούτης, που τρέχει τα θέματα που αφορούν το σχεδιασμό της ομάδας θα κλείσει άμεσα το θέμα του προπονητή, με τον Μπάμπη Κατσάνο, να αποτελεί για ακόμη μια σεζόν το πρόσωπο που θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας.

Άπαντες στο σύλλογο πιστεύουν στη δουλειά του χαρισματικού κόουτς και στη συναντηση που θα γίνει μεταξύ εκείνου και του προέδρου κ. Μαρμαρινού θα επικυρωθεί και τυπικά η συμφωνία.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Κατσανό, ο οποίος αναφερόμενος στην άνοδο της ομάδας του τόνισε «Πιστεύω ότι αυτό που έγινε με την ΕΠΣΑ ήταν θετικό. Ο Αστέρας Ζωγράφου δεν ευνοήθηκε καθώς θα διεκδικούσε την άνοδο μέσω των μπαράζ. Ήταν αυτονόητο αυτό και πιστεύω ότι τη νέα χρονιά θα γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δεν θα είναι πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων. Θα έχει άλλη αίγλη το πρωτάθλημα. Όσον αφορά το μπαράζ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο, υπάρχει μια μικρή αδικία αλλά έχει ξαναγίνει στο παρελθόν αυτή η διαδικασία. Και επειδή πλησιάζουν 100 χρόνια από την ημέρα ίδρυσης μας θέλουμε να μας βρει στις υψηλές κατηγορίες».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35