social fb social inst social yt

mylostentes

Μπακογιάννης: Σημαντικό να ασχοληθώ με τις ακαδημίες της Διάνας

Μπακογιάννης: Σημαντικό να ασχοληθώ με τις ακαδημίες της Διάνας

 Ο Δημήτρης Μπακογιάννης σε ηλικία 21 ετών αποφάσισε να ανανεώσει την συνεργασία του με την Διάνα Ηλιούπολης.
Ο κεντρικός αμυντικός που έμαθε ποδόσφαιρο και φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού του ιστορικού Παναιτωλικού στα ηλικιακά πρωταθλήματα, βρίσκεται τα δύο τελευταία χρόνια στην Ηλιούπολη και αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας της Διάνα.
Ο Δημήτρης ήταν αναντικατάστατο στέλεχος στο συγκρότημα του Γιώργου Τσαμόπουλου κατά τη διάρκεια της περασμένης περιόδου, αφού αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου, πέτυχε ένα γκολ στον αγώνα με το Παλαιό Φάληρο και έλειψε μόλις 43 λεπτά σε όλους τους αγώνες που δόθηκαν κατά τη διάρκεια της περιόδου.
Η απόφασή του να ανανεώσει την συνεργασία με την Διάνα ήταν εύκολη. 
«Η απόφαση να ανανεώσω την συνεργασία μου με την ομάδα ήταν πολύ εύκολη για εμένα. Η αξιοπιστία και η τιμιότητα που έχει η ομάδα είναι πολύ σημαντικά κίνητρα για έναν ποδοσφαιριστή. Η ομάδα αποπνέει υγεία, υπάρχει εξαιρετικό κλίμα , δουλεύουμε επαγγελματικά, ενώ παράλληλα μου δίνεται και η ευκαιρία να ασχοληθώ και με τις ακαδημίες».
Ο Δημήτρης είναι βέβαιος ότι η Διάνα θα διατηρήσει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο και στο νέο πρωτάθλημα.
«Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ομάδας και να κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά, με στόχο την νίκη και το καλό ποδόσφαιρο».
Άποψη του Δημήτρη Μπακογιάννη είναι ότι η διοίκηση, μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Τσαμόπουλο, θα κρατήσει στο δυναμικό της τους παίκτες που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην πετυχημένη πορεία των δύο τελευταίων ετών.
«Πιστεύω είναι πολύ θετικό που ο κοουτς θα συνεχίσει μαζί μας και η ομάδα έχει σαν στόχο να διατηρηθεί ο βασικός κορμός».
Ο Δημήτρης αποτελεί ένα ακρογωνιαίο λίθο στην αμυντική λειτουργία της Διάνα. Πέρσι τέθηκαν αρκετά ερωτηματικά αναφορικά με την αξιοπιστία της. Διαφορετική είναι η άποψη του παίκτη.
«Πιστεύω πως αργήσαμε λίγο αλλά καταφέραμε να βελτιώσουμε την αμυντική μας λειτουργία σαν ομάδα όσο περνούσε ο καιρός. Θελουμε να το βελτιώσουμε και άλλο και πιστεύω θα το καταφέρουμε».
Ο Δημήτρης σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο την ειδικότητα του ποδοσφαίρου και η διοίκηση του έδωσε τη δυνατότητα να ασχοληθεί στη νέα περίοδο με την προπονητική στις μικρές ηλικίες.
«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να ασχοληθώ με τις ακαδημίες τους συλλόγου. Ήταν ένας από τους στόχους μου και είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθώ με το επάγγελμά μου και να αρχίσω να αποκομίζω εμπειρία πάνω σε αυτό».

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35