social fb social inst social yt

mylostentes

Το αντίο του Τζαμαλή στην Κηπούπολη

Το αντίο του Τζαμαλή στην Κηπούπολη

Παρελθόν από τον ΑΟ Κηπούπολης, αποτελεί μετά από 3,5 χρόνια, ο Βασίλης Τζαμαλής.

Ο ικανότατος φορ που έζησε σημαντικές στιγμές με τον σύλλογο των δυτικών προαστίων, έλυσε τη συνεργασία του με τους "κόκκινους" και ήδη αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο Τζαμα-γκολ, είπε το δικό του ευχαριστώ, νιώθοντας πλέον γεμάτος από πλευράς συναισθημάτων και όχι μόνο.

Τα 56 που πέτυχε με την Κηπούπολη δείχνουν την ευχέρεια που έχει με τα αντίπαλα δίχτυα ο 26χρονος άσος, που αποτελεί έναν από τους πιο δεινούς σκόρερ.

Αναλυτικά, το κειμενο

Όταν πριν από 3μιση χρόνια αποφάσισα απο Α' Αθήνων να πάω Γ' στην ομάδα της Κηπούπολης ήμουν απολύτα συνειδητοποίημενος για την επιλογή μου αν και πολλοί με κατέκριναν για την απόφαση αυτή... Πλέον (και μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας μου) νιώθω δικαιωμένος κ γεμάτος χαρούμενες στιγμές κ εμπειρίες... Ένα μεγάλο ευχάριστω στο σύλλογο για την εκτίμηση προς το πρόσωπό μου κ την άψογη συνεργασία... Έδωσα κ πήρα πολλά όμως πίστευω ότι ο κύκλος μου έκλεισε εις το επανιδείν λοιπόν κ εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία...


Σχετικά άρθρα

«Περίπατο» ο Αστέρας στη Μεταμόρφωση με σόου Σαπαλίδη (5-1 τον Ατρόμητο)

Παρέμενε ο Τρυφωνίδης στο Παλαιό Φάληρο

«Έδεσε» και Αϊβάζη ο ΓΣ Καισαριανής

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35