social fb social inst social yt

mylostentes

Αρχή με ανανέωση Αγοραστού-Τικταπανίδη η Ηλιούπολη

Αρχή με ανανέωση Αγοραστού-Τικταπανίδη η Ηλιούπολη

Ξεκινάει δυναμικά το σχεδιασμό της ο ΓΣ Ηλιούπολης καθώς σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε η ιστορική ομάδα έκανε γνωστή την επέκταση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα, Τάσο Τικταπανίδη και τον κεντρικό αμυντικό, Γιάννη Αγοραστό.

Το δελτίο τύπου

"Οι πρώτες κινήσεις από την επιτροπή ποδοσφαίρου του ΓΣ Ηλιούπολης αποτελούν γεγονός δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τη διάθεση που υπάρχει απ' όλους στο σύλλογο προκειμένου ο Ήλιος τη νέα σεζόν να έχει ρόλο πρωταγωνιστή.

Έτσι, η διοίκηση της επιτροπής ποδοσφαίρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις δύο πρώτες ανανεώσεις ποδοσφαιριστών.

Κάτοικοι Ηλιούπολης θα είναι και την προσεχή αγωνιστική περίοδο ο τερματοφύλακας Τάσος Τικταπανίδης και ο κεντρικός αμυντικός Γιάννης Αγοραστός. Και οι δύο ποδοσφαιριστές χαρακτηρίζονται από τους πρωταγωνιστές της ομάδας  καθώς με την απόδοσή τους έδειξαν και δείχνουν ότι δικαιούνται μία θέση στο ρόστερ του συλλόγου.

Οι συστάσεις για αυτά τα δύο άτομα είναι περιττές καθώς ο Τικταπανίδης χαρακτηρίζεται ως ένας από τους καλύτερους πορτιέρο στην κατηγορία ενώ και ο Αγοραστός έχοντας παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει βαρόμετρο στη λειτουργία της αμυντικής γραμμής της ομάδας μας.

Μετά από τέσσερις σεζόν, ο Αγοραστός επέστρεψε πέρυσι στην Ηλιούπολη πετυχαίνοντας σε 21 ματς 1 τέρμα.

Ο 27χρονος Τικταπανίδης με καταγωγή από τη Λαμία διατήρησε σε 14 (!) (22 συμμ.) ματς πέρυσι απαραβίαστη την εστία του δείχνοντας την κλάση του. 

Ασφαλώς οι κινήσεις της επιτροπής ποδοσφαίρου δεν τελειώνουν εδώ καθώς σειρά παίρνουν και τα υπόλοιπα πρόσωπα από το έμψυχο δυναμικό ενώ σε λίγες μέρες θα τεθεί σε ισχύ και ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Άλλωστε ο στόχος είναι ένας και δεν αλλάζει: H ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει, δηλαδή στις επαγγελματικές κατηγορίες".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35