social fb social inst social yt

mylostentes

Παρελθόν ο Παπουτσής από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Παρελθόν ο Παπουτσής από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Ολα τα ωραία έχουν ένα τέλος, αν και στην περίπτωση του Δημήτρη Παπουτσή εμείς θα το ονομάσουμε διάλειμμα. Διαβάστε την ανακοίνωση για την αποχώρηση του «γιατρούλη» και δείτε το βίντεο-αφιέρωμα.

Κλασικό «παιδί της ομάδας», ο Δημήτρης Παπουτσής εντάχθηκε στον Απόλλωνα σε ηλικία 15 χρονών και στα 26 του πήρε την απόφαση να ζήσει κάτι διαφορετικό, απόφαση ασφαλώς που έγινε σεβαστή απ’ όλους. Γρήγορος, εκρηκτικός, με συνέπεια στο σκοράρισμα και ομαδικό πνεύμα, ο «Πάπου» αποτέλεσε πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των προπονητών του, καθώς εκτός των άλλων καταφέρνει και προσαρμόζεται σε κάθε τακτική ανάγκη και θέση (σέντερ φορ, εξτρέμ, δεξιός μπακ)! Από το 2010 στην πρώτη ομάδα, ο Δημήτρης πανηγύρισε τρεις ανόδους (2011/12 στη Β’, 2012/13 στην Α’ & 2017/18 στην Α’ Αθηνών) και συνολικά έχει στο ενεργητικό του 212 επίσημες συμμετοχές και 48 γκολ με τον Απόλλωνα, σε όλες τις κατηγορίες της ΕΠΣΑ.

Τον ευχαριστούμε για την πολυετή προσφορά του και του ευχόμαστε τα καλύτερα στον επόμενο προορισμό του… Εις το επανιδείν, Μητσάρα! Δημήτρης Παπουτσής: Ενα μεγάλο ευχαριστώ! Στα 11 χρόνια στην ομάδα έζησα κυρίως όμορφες στιγμές, τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Κέρδισα τρεις ανόδους αλλά πάνω απ’ όλα φίλους για μια ζωή.

Θέλω να αναφερθώ κατ’ αρχάς στον Αντώνη Ταβερνάρη και τον Γιάννη Γουρδουμπά. Με αυτούς ήρθα στον Απόλλωνα και τους ευχαριστώ γι’ αυτό, καθώς και για τη στήριξη και βοήθειά τους όλα αυτά τα χρόνια. Είναι δύο άνθρωποι που με τη δουλειά τους στην Ακαδημία γύρισαν σελίδα στον Απόλλωνα.

Ευχαριστώ πολύ τους προπονητές που συνεργάστηκα, με ιδιαίτερη αναφορά στους Γιώργο Αλεξόπουλο-Γιώργο Κωνσταντινίδη, που ήταν οι πρώτοι μου προπονητές σε αντρική ομάδα, και τον Χρήστο Βλάχο, που εκτός του ότι με βελτίωσε σημαντικά ως παίκτη, μαζί ζήσαμε ανεπανάληπτες στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό μου.

Ευχαριστώ, επίσης, όλη τη διοίκηση και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από την ομάδα, όπως ο φροντιστής Ηλίας Μαρέντης, και με το έργο τους βοηθούν τον Απόλλωνα να γίνεται γνωστός σε όλη την Αθήνα.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μου και συμπαίκτες μου όλα αυτά τα χρόνια. Είναι όλοι τους ξεχωριστοί, κάθε παίκτης θα ήθελε να έχει τέτοιους συμπαίκτες.

Ο Απόλλωνας για εμένα είναι κάτι παραπάνω από μια ποδοσφαιρική ομάδα, είναι τρόπος ζωής, είναι το σπίτι μου. Είναι όλη αυτή η αγάπη που μου τη μετέφερε ο αγαπημένος μας Αντώνης Μαραγκουδάκης. Με το όραμά του και τις ιδέες του ο σύλλογος εξελίχθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον Φίλιππο Κοτσαύτη, που σημαίνει πάρα πολλά για τον Απόλλωνα και για μένα προσωπικά.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35