social fb social inst social yt

mylostentes

ΑΟ Χαϊδαρίου: Συζήτηση Καραβίτη-Σπίνουλα με κορυφαία στελέχη για ζητήματα αθλητικών υποδομών

ΑΟ Χαϊδαρίου: Συζήτηση Καραβίτη-Σπίνουλα με κορυφαία στελέχη για ζητήματα αθλητικών υποδομών

Μέσω δελτίο τύπου ο ΑΟ Χαϊδαρίου έκανε γνωστό ότι τα μέλη του Δ.Σ. Παναγιώτης Σπίνουλας και Πέτρος Καραβίτης συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Δάφνης Δαφνίου Γιάννη Πουσαίο και τον ομοσπονδιακό προπονητή και συμπολίτη μας Θανάση Σκουρτόπουλο, με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα, Ανδρέα Λεωτσάκο για ζητήματα αθλητικών υποδομών.

Αναλυτικά

Ο Επίτιμος Πρόεδρος του συλλόγου μας, Πέτρος Καραβίτης και το μέλος του ΔΣ Παναγιώτης Σπίνουλας συναντήθηκαν μαζί με τον Πρόεδρο της Δάφνης Δαφνίου Γιάννη Πουσαίο και τον ομοσπονδιακό προπονητή και συμπολίτη μας Θανάση Σκουρτόπουλο, με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα, Ανδρέα Λεωτσάκο για ζητήματα αθλητικών υποδομών.
Εκτός των άλλων, τονίστηκε η ανάγκη αλλαγής φωτισμού του γηπέδου μας "Τ.Χαραλαμπίδης" και την ολική ανακατασκευή των αποδυτηρίων.
Ο κος Λεωτσακος δήλωσε ότι κατανοεί την ανάγκη να λυθούν γρήγορα αυτά τα ζητήματα και θα έρθει άμεσα σε επαφή με τον Δήμο για να γίνουν απο αυτόν οι απαραίτητες μελέτες. Η υλοποίηση του έργου θα εξαρτηθεί χρονικά απο την ανταπόκριση που θα υπάρχει απο τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δημου μας.
Ο Αντιφερειάρχης ευχαρίστησε τους δύο ιστορικούς αθλητικούς συλλόγους, τον Α.Ο. Χαϊδαρίου και την Γ.Σ. Δάφνη Δαφνίου οι οποίοι προσφέρουν τόσα χρόνια στο κοινωνικό γίγνεσθαι. "Η ασφάλεια των πολιτών είναι προτεραιότητα του Περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη. Γι' αυτό η Περιφερειακή Ενότητα του Δυτικού Τομέα Αθήνας στηρίζει την αναβάθμιση αθλητικών δομών. Τα αθλητικά σωματεία είναι ζωντανό κύτταρο και συστατικό για μία υγιή κοινωνία με υψηλά ιδανικά."
Εμεις, σαν σύλλογος θα παρακολουθούμε στενά το θέμα, ώστε να γίνουν οι εξαγγελίες πράξη.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35