social fb social inst social yt

mylostentes

Συνεχίζει με μπροστάρη τον Κούστα και άλλα αξιόλογα άτομα ο Άρης Πετρούπολης

Συνεχίζει με μπροστάρη τον Κούστα και άλλα αξιόλογα άτομα ο Άρης Πετρούπολης

Στον Άρη Πετρούπολης η μεθαυριανή ημέρα είναι κρίσιμη αφού αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης.

Στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί βουβαμάρα ωστόσο το ρεπορτάζ του soccerlive.gr είναι αποκαλυπτικό και παρουσιάζει την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κύριος χρηματοδότης του συλλόγου, Νίκος Κούστας θα αποτελέσει και τη νέα σεζόν σημαντικό πρόσωπο για τους «τζαλορόσσι».

Ο γνωστός και ισχυρός επιχειρηματίας αναμένεται να ενισχύσει την προσπάθεια ωστόσο το θετικό σύμφωνα με πληροφορίες είναι ότι θα βρει και σημαντικές βοήθειες από ανθρώπους της περιοχής που ασχολούνταν με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά και από την δημοτική αρχή.

Τα ονόματα θα γίνουν γνωστά αύριο, ωστόσο, το θετικό είναι ότι ο Άρης Πετρούπολης θα συνεχίσει να είναι ανταγωνιστικός για ακόμη μια σεζόν αφου υπάρχει πλάνο και όρεξη για δουλειά.

Το δεύτερο σημαντικό στοιχείο έχει να κάνει με το θέμα των ακαδημιών, με το σύλλογο να έχει εκπονήσει ένα πλάνο συγκεκριμένο που το μελετάει καθημερινά μια ομάδα ανθρώπων που θα δώσουν άλλη πνοή και θα αλλάξουν το επίπεδο του συγκεκριμένου τομέα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35