social fb social inst social yt

mylostentes

Τάσεις...αυτοκτονίας η Διάνα απέναντι στους μαχητικούς Τράχωνες [2-2]

Τάσεις...αυτοκτονίας η Διάνα απέναντι στους μαχητικούς Τράχωνες [2-2]

Τάσεις αυτοκτονίας δείχνει να έχει η Δίανα.... που η κορυφή απ' ότι φαίνεται περισσότερο την φοβίζει απ' ότι την ελκύει.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων παρότι προηγήθηκε με 0-2 κόντρα στους μαχητικούς και ανταγωνιστικούς Τράχωνες, μετά το 60' έπαθε... μπλακ άουτ και έμεινε στο 2-2, χάνοντας έδαφος στη μάχη της κορυφής.

Το σκορ άνοιξε στο 43’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καλλέργη που κέρδισε ο ίδιος. Στο 59’ ο Φάρος με κεφαλιά έκανε το 0-2. Μετά το γκολ αυτό και με την είσοδο του Κολοβού, οι Τράχωνες πίεσαν και κατάφεραν αρχικά να μειώσουν στο 76’ με πλασέ του Δημογιάννη και στο 88’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βουρλούμη, που έκανε το τελικό 2-2. Στο ημίχρονο αποβλήθηκε ο Παπακωστούλης για τους γηπεδούχους. Δοκάρι είχαν ο Καλλέργης στο 41’ και οι Βουρλούμης 69’ και Κολοβος στο 78’. Διαιτητές ήταν οι Μπακογιάννης, Ακρίβος, Κουντουρέλλης.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Παπαδόπουλος, Σπανουδάκης, Λεόπουλος (80’ Κορκολής), Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Τσακίρης (84’ Τρουπάκης), Παπατζίμας, Προμπονάς, Δημάκης (56’ Κολοβός), Δημογιάννης, Βουρλούμης.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Κόρρας, Δάρρας Π., Καζάκος (82’ Καλουδιώτης), Νίκολι, Μπακογιάννης, Μπουραζάς, Καλλέργης, Μπαρδάκης, Κετσετζόγλου, Αναστασίου (86’ Πανίδης), Ζιώβας (63’ Φάρος)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35