social fb social inst social yt

mylostentes

Διάνα Ηλιούπολης: Βάζει ψηλά τον πήχη απ' την πρώτη ημέρα [pics+vid]

Διάνα Ηλιούπολης: Βάζει ψηλά τον πήχη απ' την πρώτη ημέρα [pics+vid]

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση στη Διάνα Ηλιούπολης παρουσία σχεδόν όλων των μεταγραφικών αποκτημάτων καθώς και μελών της διοίκησης, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα. 

Λίγο μετά τις 18.45 ο Γιώργος Τσαμόπουλος και οι συνεργάτες του κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια ενώ στις 19.00 μίλησε για πρώτη φορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Αφού τόνισε τον τρόπο που θέλει να δουλέψουν οι ποδοσφαιριστές του στην προετοιμασία, υπογράμμισε ότι: "Θέλουμε να δουλεύουμε, να προπονούμαστε και να αγωνιζόμαστε σα να είμαστε πρώτοι". 

Μάλιστα, ο έμπειρος κόουτς έδειξε ανένδοτος αναφορικά με κρούσματα απειθαρχίας λέγοντας ότι η διοίκηση θα είναι πάντα δίπλα στην ομαδα.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Ζευγίτης ο οποίος τόνισε: "Υπάρχει πίστη σε εσάς και γι αυτό το λόγο σας εντάξαμε στην ομάδα. Ελπίζω, επειδή σπαταλήσαμε αρκετό χρόνο, η επόμενη χρονιά να είναι καλύτερη σε σχέση με πέρυσι. Θέλουμε να πάμε καλύτερα από πέρυσι και το πιστεύουμε". 

 

Αυτό σημαίνει ότι ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου έβαλε υψηλότερα τον πήχη σε σχέση με πέρυσι, αφού δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η Διάνα τερμάτισε 2η μαζί με την Ηλιούπολη. 

Στη συνέχεια η διοίκηση παρέθεσε τον πρώτο "οικογενειακό" καφέ  σε γνωστό χορηγό της ομάδας (corner cafe).

Τα μεταγραφικά αποκτήματα της Διάνας είναι τα εξής

Αναστασόπουλος Κώστας

Γιαννουλάκης Νίκος

Καζάκος Παναγιώτης

Χάλος Κώστας

Νίκολι Παύλος

Κατσίκιας Μιχάλης

Δετοράκης Γιάννης

Τα μεταγραφικά αποκτήματα

meta.jpg

Έφυγαν

Καλλέργης Μανώλης

Γιαννακόπουλος Γιώργος

Αναστασίου Παναγιώτης

Μπουραζης Αλέξης

Μπαλαφούτης Χρήστος

ζ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35