social fb social inst social yt

mylostentes

Έβαλε... το κλειδί στη μίζα η Νέα Ιωνία [pics]

Έβαλε... το κλειδί στη μίζα η Νέα Ιωνία [pics]

Ξεκίνησε χθες η προετοιμασία της Νέας Ιωνία στο δημοτικό στάδιο της περιοχής παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης.

Το δελτίο τύπου

Πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα η πρώτη προπόνηση της χρονιάς για την ομάδα μας και ο καθιερωμένος αγιασμός στο δημοτικό στάδιο Νέας Ιωνίας.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πάτερ Δημήτριος, ενώ στον σύντομο λόγο του, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της άθλησης για την υγεία, την ψυχαγωγία και την διαπαιδαγώγηση. Παράλληλα, ευχήθηκε πολλές νίκες και κανέναν τραυματισμό.

Το παρών έδωσε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, όπου ευχήθηκαν καλή χρονιά στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο και έδωσαν τις εγγυήσεις τους για παροχή όλων των απαραίτητων εφοδίων που θα οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων.

Παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές γνωρίστηκαν μεταξύ τους και προπονήθηκαν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Σάκη Σάσσαλου και των συνεργατών του.

Το τρίπτυχο διοίκησης, προπονητών και ποδοσφαιριστών δημιούργησαν ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, κάτι το οποίο θα αποτελέσει το κλειδί των επιτυχιών.

Κλείνοντας, το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Νέας Ιωνίας εύχεται με την σειρά του καλή χρονιά στο ποδοσφαιρικό τμήμα με υγεία και επιτυχίες!

Δείτε το φωτορεπορτάζ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35