social fb social inst social yt

mylostentes

Μπάμπης Δαβιλάς: Είμαστε εντός στόχων

Μπάμπης Δαβιλάς: Είμαστε εντός στόχων

Στην Κηπούπολη φέτος η σεζόν δείχνει ονειρική. Παίκτες, διοίκηση και τεχνικό τιμ έχουν γίνει ένα, σα μια γροθιά με το στόχο να είναι απλός και κατανοητός.

Η παραμονή της ομάδας στην Α' ΕΠΣΑ. Παρότι προβιβάστηκε πέρυσι από την Β' στην Α' κατηγορία, η Κηπούπολη τα πηγαίνει εξαιρετικά και αυτό οφείλεται στη σταθερότητα που υπάρχει στη διοίκηση

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον πρόεδρο της νεοφώτιστης ομάδας κ. Μπάμπης Δαβιλάς ο οποίος έκανε μια... μίνι αποτίμηση της χρονιάς ενώ αναφέρθηκε στον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου.

Το σχόλιο του

"Το να είσαι πρόεδρος στην ομάδα την  οποία αγαπάς από μικρό παιδί μόνο τιμητικό μπορεί να είναι. Στην οικογένειά της Κηπούπολης η συγκεκριμένη ιδιότητα  για μένα ,είναι απλά η θέση η οποία βρίσκεται στην κορυφή μίας πυραμίδας(Δ.Σ,Προπονητές,Ποδοσφαιριστές,Οπαδοί,Φίλαθλοι,γονείς) στην οποία όλοι μαζί προσπαθούμε να κρατήσουμε τον σχηματισμό της,χωρίς τριγμούς και μεγάλα προβλήματα. Στο πλαίσιο αυτό και έχοντας διανύσει σχεδόν το 1/3 του πρωταθλήματος θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου σε όλα τα ποδοσφαιρικά τμήματα του συλλόγου για την προσπάθεια του καταβάλουν καθημερινά στις προπονήσεις και το αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών αντικατοπτρίζεται στα αποτελέσματα που έχουμε κάθε αγωνιστικό σαββατοκύριακο. Οι στόχοι οι οποίοι έχουν τεθεί από την αρχή της σαιζόν σε όλα τα επίπεδα δείχνουν να επιτυγχάνονται και ευελπιστώ σε ανάλογη και ακόμη καλύτερη συνέχεια. Τέλος ένα Ευχαριστώ σε όλους αυτούς που βρίσκονται δίπλα μας και μας βοηθούν σε πολύ μεγάλο βαθμό σαν χορηγοί ,τα μέλη τα οποία ανανέωσαν την υποστήριξή τους προς τον σύλλογο, τους Φιλάθλους μας και είναι πολλοί  που βοήθησαν την ομάδα με την απόκτηση καρτών διαρκείας και όλους αυτούς που βρίσκονται κάθε Σ/Κ στα γήπεδα για την υποστήριξή οποιουδήποτε τμήματος που έχει το Έμβλημα του σύλλογο μας από την μεριά της καρδιάς, στην φανέλα του. Η προτροπή μας προς όλους όσους αγαπούν αυτή την ομάδα είναι. Όλοι μέλη και κοντά της".

Για το έργο που κάνει ο προπονητής Δημήτρης Φιλίππου στο σύλλογο και τα 100 ματς που συμπλήρωσε στο πάγκο του συλλόγου πριν από μερικούς μήνες, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας τόνισε:

"Μας έχει δικαιώσει όλα αυτά τα χρόνια και θα ήταν ευχής έργο αντίστοιχη βράβευση με το 200"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35