social fb social inst social yt

mylostentes

Διπλή ενίσχυση στον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Διπλή ενίσχυση στον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Σε δυο μεταγραφές προχώρησε ο Απόλλωνας Χαλανδρίου.

Το δελτίο τύπου

Η διοίκηση του Απόλλωνα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Νίκου Παπαδόπουλου και του Ζαχαρία Παστρικού στην ομάδα. Διαβάστε αναλυτικά.

Δύο δικά μας παιδιά επιστρέφουν στο σύλλογο και θα δώσουν το παρών στη σημερινή (3/8) πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας για τη σεζόν 2020-21. Ο λόγος για τον 23χρονο αριστερό μπακ Νίκο Παπαδόπουλο και τον 17χρονο κεντρικό αμυντικό Ζαχαρία Παστρικό. Ο Νίκος πέρασε από όλα τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα και αγωνίστηκε με την ανδρική ομάδα τη σεζόν 2015-16. Λόγω σπουδών μετακόμισε στην Πάτρα και έπαιξε τρεις χρονιές στην Αναγέννηση Ψαθόπυργου (2016-17: 4η θέση στη Β’ Αχαΐας, 2017-18: 1η θέση και άνοδος στην Α’ Αχαΐας, 2019-20: 1η θέση και άνοδος στην Α’ Αχαΐας) και μία στον ΑΠΣ Πάτραι (2018-19, 4η θέση στα play off ανόδου της Α’ Κατηγορίας και ημιτελικός Κυπέλλου). Ο Ζαχαρίας από την ομάδα Παίδων του Απόλλωνα έκανε ντεμπούτο στο ανδρικό, σε επίπεδο Α’ Κατηγορίας, πριν καν κλείσει τα 16 του χρόνια. Κατέγραψε συνολικά 6 συμμετοχές και το προηγούμενο καλοκαίρι υπέγραψε στον Ολυμπιακό, φτάνοντας με την Κ17 ως τον τελικό του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Super League. Καλωσορίζουμε ξανά και τους δύο στην οικογένεια του Απόλλωνα! Νίκος Παπαδόπουλος

Από την ημέρα που έφυγα από την Αθήνα για την Πάτρα, ένα από τα πρώτα πράγματα που σκεφτόμουν ήταν η επιστροφή μου στον Απόλλωνα. Θεωρώ τον Απόλλωνα ποδοσφαιρικό μου σπίτι και ήρθε η στιγμή να γυρίσω, εκτιμώντας πως έχω βελτιωθεί και ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος. Παρακολουθούσα την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και από κοντά και από μακριά και το μόνο συναίσθημα που νιώθω πλέον είναι ανυπομονησία να αγωνιστώ ξανά με τη φανέλα του Απόλλωνα. Με έχει ενθουσιάσει η δουλειά και η βελτίωση της ομάδας χρόνο με το χρόνο και ελπίζω να είμαι κι εγώ πλέον μέλος σε επιτυχίες αντίστοιχες με αυτές της προηγούμενης 4ετίας. Ευχαριστώ τον κόουτς για την εμπιστοσύνη και ανυπομονώ να επιστρέψω στο γήπεδο!

Ζαχαρίας Παστρικός

Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που επέστρεψα στην ομάδα που με ανέδειξε και έκανα σε αυτή τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα. Η απόφαση της επιστροφής ήταν πολύ εύκολη, γιατί απέναντί μου βρίσκονται άνθρωποι που τους έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και μέσα από αυτή να εκπληρώσω και τους δικούς μου. Να έχουμε καλή σεζόν με υγεία!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35