social fb social inst social yt

mylostentes

Στέλιος Ανδρίκος: Η προσωπικότητα των παικτών θα κρίνει το ντέρμπι

Στέλιος Ανδρίκος: Η προσωπικότητα των παικτών θα κρίνει το ντέρμπι

Χαρακτηρίζεται ως μια από τις πιο επιτυχημένες μεταγραφές του ΠΑΟ Ρουφ. Άλλωστε, η παρουσία του τα προηγούμενα χρόνια στις εθνικές κατηγορίες με ομάδες που έθεταν υψηλά τον πήχη τον έκαναν πάντα να βρίσκεται ψηλά στις μεταγραφικές λίστες αρκετών ομάδων.

Ο λόγος για τον κεντρικό αμυντικό, Στέλιο Ανδρικό που φέτος αποτελεί τον κυματοθραύστη της αμυντικής γραμμής της "Αούστρια". Έχοντας τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στο παιχνίδι του ιστορικού συλλόγου, όπως η δύναμη και το πάθος, ο ικανότατος άσος πρωταγωνιστεί έχοντας την ομάδα του κέντρου στην κορυφή του 2ου ομίλου.

Ο Ανδρίκος μάλιστα παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας όπου αναφέρθηκε στο ματς με τη Διάνα Ηλιούπολης λέγοντας: "Αντιμετωπίζουμε το ματς όπως όλα τα ματς μέχρι σήμερα. Δεν μας δίνει κάτι περισσότερο από τους τρεις βαθμούς και με αυτό το σκεπτικό θα πάμε στην Ηλιούπολη, δηλαδή για να κερδίσουμε".

Για τα στοιχεία που θα κρίνουν τον αγώνα, ο Ανδρικός είπε: "Πιστεύω θα κριθεί στην ενέργεια που θα δείξει η κάθε ομάδα και στην προσωπικότητα των ποδοσφαιριστών".

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι η ομάδα του σε περίπτωση νίκης έχει προβάδισμα, ο δυναμικός στόπερ είπε: "Δεν υπάρχει προβάδισμα από την 11η αγωνιστική. Ο δρόμος είναι μακρύς οποιοδήποτε αποτέλεσμα και εάν σημειωθεί". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35