social fb social inst social yt

mylostentes

Εξαιρετική η Νέα Ιωνία 1-2 στο Μοσχάτο

Εξαιρετική η Νέα Ιωνία 1-2 στο Μοσχάτο

Εξαιρετικό πρόσωπο παρουσίασε η Νέα Ιωνία στην έδρα του Μοσχάτου επικρατώντας με 1-2 της ομώνυμης ομάδας.

Η ομάδα από το προσφυγικό προάστιο παρότι αγωνίζεται σε υποδεέστερη κατηγορία έδειξε εξαιρετικά σημάδια γραφής απέναντι σε ένα σύνολο που βάζει υψηλούς στόχους κάθε χρόνο.

Η ομάδα του Βασίλη Σπάθα άνοιξε το σκορ στο 3'οταν ο Σουλελες προσπάθησε να σουτάρει προς το τέρμα, αμυντικός προσπάθησε να διώξει τη μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κομνηνός ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι είχαν δύο ακόμα καλές στιγμές με Κομνηνό και Θερμό αλλά ο Σκιαθίτης αντέδρασε σωστά.

Η ΑΕ Μοσχάτου είχε δοκάρι στο 27 με κεφαλιά του Νιζαμη.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν σπουδαία ευκαιρία με τον Κραβαριτη στο τετ α τετ να μιλάει τον Κομνηνό ,ενώ στο 61 ο Γιακουμάκης από δεξιά έβγαλε στην καρδιά της άμυνας για τον Κανελλόπουλο που πλασαρε αλλά όχι τόσο δυνατά δίνοντας την ευκαιρία στον αντίπαλο Κιπερ να αντιδράσει ..

Στο 66 ο Κολωκας έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με πλασέ από κοντά για το 1-2

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Βασίλης Σπάθας) :Σκιαθίτης Ρεντζος Φιαμεγκος Ζιωβας Μουρελάτος Κωνσταντίνου Χατζησοφρωνιου Πασαλίδης Νιζάμης Σουλελες Κανελλόπουλος

Έπαιξαν και οι Ροκαι, Παυλάκης,Σκούρτας,Ξενάκης, Κραβαρίτης ,Γκούμας

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Σάκης Σάσσαλος): Παπουτσής Νταιφωτης Σιγάλας Σταθόπουλος Θερμός Κουντου Παπαδόπουλος Ξαγοράρης Μπαλατσουρας Κομνηνός Πρισιμιτζης.

Επαιξαν ακόμη οι: Κολόκκας, Βογατσάς, Χαματάι, Φρατζέσκος, Τσουράπης, Πολυμέρου, Σιδέρης, Χούσος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35