social fb social inst social yt

mylostentes

Φιλική νίκη για το Κρυονέρι 3-2 τον ΑΟ Ιλίου

Φιλική νίκη για το Κρυονέρι 3-2 τον ΑΟ Ιλίου

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, το Κρυονερι νίκησε τον ΑΟ Ιλίου με 3-2.

Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους παίχτες που είχαν στη διάθεσή τους, και είχαν μια εικόνα για την πορεία της προετοιμασίας Οι δύο ομάδες έδειξαν πως θέλουν ακόμη πολλή δουλειά, δείχνοντας πάντως καλά στοιχεία. Το σκορ άνοιξε στο 35' όταν ο Σταυρίδης σέντραρε και ο Τσέλα με καρφωτη κεφαλιά έκανε το 1-0. Η απάντηση ήρθε στο 39' όταν από μπαλιά του Ευαγγέλου ο Δαμασκηνός με δυνατό σουτ έκανε το 1-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στο 54' ο ΑΟ Ιλίου πήρε το προβάδισμα όταν ο Καρδάσης εκτέλεσε φάουλ, ο Λάχας με κεφαλιά βρήκε τον Ράπτη που με σίγουρο πλασέ έκανε το 1-2. Η ισοφάριση ήρθε στο 64' όταν ο Κωβαίος με εκπληκτική ατομική ενέργεια και άπιαστο σουτ έκανε το 2-2. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 70' όταν ο Τσέλα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 3-2. Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Ζερμπίνη των γηπεδούχων, που στην τελευταία φάση του αγώνα συγκρούστηκε με αντίπαλο, υπέστη βαθύ σκίσιμο στο ζυγωματικό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

ΚΡΥΟΝΕΡΙ : Μανουσάκης, Νούρι, Παπούκας, Κανταρέλης, Τουμπανάκος, Τσακλάνος, Σπυρίδης, Τζήμας, Κωβαίος, Τσέλα, Σταυρίδης. Επαιξαν και οι Γεωργίου, Κολώτας, Ζερμπίνης, Βέκιος, Βασιλόπουλος, Βούσουλας, Καμαρίτης, Νάκας, Διγενής.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ : Σκυριανός, Καρδάσης, Ευαγγέλου, Λάχας, Δαούτης, Τζανετόπουλος, Ράπτης, Κάσσος, Δαμασκηνός, Σπάρταλης, Μπαντές. Επαιξαν και οι Καλαμάρης, Νάτσης, Μεχμέτι, Σουλοβάρι, Παπαδημητρίου, Σκαμάνης, Πυλαρινός, Γκίκας, Διακουμής, Λεγάτος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35