social fb social inst social yt

mylostentes

Φαρινόλα: Η προσέγγιση και ο στόχος έπαιξαν ρόλο

Φαρινόλα: Η προσέγγιση και ο στόχος έπαιξαν ρόλο

Αποτέλεσε ένα από τα μεγάλά μπαμ του καλοκαιριού, με τη διοίκηση της Νέας Ιωνίας να κάνει την υπέρβαση και να εντάσσει στο δυναμικό του συλλόγου τον Πάολο Φαρινόλα.

Ο σπουδαίος επιθετικός είναι δεδομένο ότι θα ανεβάσει κατακόρυφα το επίπδο του σωματείου και αυτό μπορεί να το κατανοήσει κανείς εάν ρίξει μια ματιά στο βιογραφικό του συγκεκριμένου ποδοσαιριστή.

Η Ιστοσελίδα μας έψαξε και βρήκε τον υψηλόσωμο εξτρέμ που μπορεί να καλύψει και θέση στην αιχμή του δόρατος, με τον πρώην άσο του Αιγάλεω να εξηγεί τους λόγους που είπε το ναι στην πρόταση της διοίκησης.

Αναλυτικά

«Επέλεξα τη Νέα Ιωνία και μεγάλο ρόλο έπαιξε η προσέγγιση που έγινε από τον κ. Ελμαλόγλου. Είχα ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα και αυτό ήταν σημαντικό για εμένα. Βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη οργάνωση για τα δεδομένα του πρωταθλήματος και σίγουρα σημαντικό σημείο ρόλο έπαιξαν οι στόχοι που θέτει το σωματείο».

Ερωτηθείς τι θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος της ομάδας από εκείνον, ο Φαρινόλα τόνισε

«Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η Νέα Ιωνία το στόχο της ανόδου. Άλλωστε η Νέα Ιωνία και στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί και σε ανώτερες κατηγορίες»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35