social fb social inst social yt

mylostentes

Χλωρός: Κάθε πρεμιέρα έχει τις ανάλογες δυσκολίες

Χλωρός: Κάθε πρεμιέρα έχει τις ανάλογες δυσκολίες

Εβδομάδα πρωταθλήματος και για τον ΑΟ Χαϊδαρίου καθώς στην πρεμιέρα του πρώτου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ υποδέχεται τη θύελλα Αγίου Δημητρίου.

Ο Γιάννης Χλωρός πού βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες στον πάγκο της ομάδας γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης αφού αντίπαλος αποτελεί ένα καλοδουλεμένο σύνολο που διαθέτει στο δυναμικό του εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και ίσως έναν από τους πιο έμπειρους προπονητές. Μάλιστα ο κ. Χλωρός που παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας αναφέρθηκε στο ματς λέγοντας

"Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και άλλα απρόοπτα. Ευχή όλων μας είναι να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Κάθε πρεμιέρα έχει τις ανάλογες δυσκολίες. Η Θύελλα Αγίου Δημητρίου έχει ενισχυθεί αρκετά. Θα είνα άλλη ομάδα σε σχέση με πέρυσι. Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι όμως έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας να προετοιμαστούμε για να είμαστε έτοιμοι το Σάββατο".

Τι στόχο έχει η ομάδα τη φετινή σεζόν: "Στόχος αποτελεί να είμαστε ανταγωνιστικοί από την 1η μέχρι την τελευταία αγωνιστική".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35