social fb social inst social yt

mylostentes

Δεν άφησε περιθώρια ο Παπάγος, 3-0 το Χαλάνδρι

Δεν άφησε περιθώρια ο Παπάγος, 3-0 το Χαλάνδρι

Τη δεύτερη του νίκη πήρε για φέτος ο Παπάγος, που επεβλήθη με 3-0 της ΑΕ Χαλανδρίου για την τρίτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

 

Το συγκρότημα του Γιάννη Ντόκου με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα στο δεύτερο πήρε τη νίκη, ανεβαίνοντας έτσι στη 2η θέση της βαθμολόγιας με 6 βαθμούς, ενώ η ΑΕ Χαλανδρίου έπεσε στη 5η με δύο λιγότερους.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 26' ο Φίλιππος Ταλιούρας, που μετά από μια όμορφη ομαδική προσπάθεια έστειλε με το κεφάλι τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας έτσι το 1-0.

Τα δύο επόμενα γκολ του Παπάγου ήταν προσωπικές δημιουργίες του Παπαναστασίου, που με δύο ατομικές προσπάθειες στο 36' και στο 61' διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

 

ΠΑΠΑΓΟΣ (Ντόκος): Κοραχαής, Καλτσής, Ντουλάκης (72' Πεταλωτής), Αλεξιάδης, Κούκος, Κορδάς, Αθανασόπουλος (57' Καραθανάσης), Φατούρος, Παπαναστασίου (84' Βαρώνος), Ταλιούρας Δ., Ταλιούρας Φ. (72' Κολιάκος)

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Κουτρομάνος): Κυπραίος, Φουκούλης (84' Πανταζής), Λάμπρου, Ντζαβίδας, Δημόπουλος (65' Καρβούνης), Μητσόπουλος, Γαλανόπουλος, Μαρδάκης (46' Σιδέρης), Φλέγκας (65' Παπαμανώλης), Κατσιούλας, Φωτούχος (53' Τσιριγώτης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35