social fb social inst social yt

mylostentes

Έδειξε μεγάλη θέληση η Νέα Ιωνία που νίκησε με 3-0 τον Ιάσονα.

Έδειξε μεγάλη θέληση η Νέα Ιωνία που νίκησε με 3-0 τον Ιάσονα.

Σε ένα καθαρό παιχνίδι που διεξήχθη σε άριστες συνθήκες, η Νέα Ιωνία πήρε το πολυπόθητο τρίποντο, νικώντας τον Ιάσονα Ιλίου με 3-0.

Με τη νίκη αυτή, η προσφυγική ομάδα επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα από τον ΑΟ Περιστερίου, ενώ ο σύλλογος του Αγίου Φανουρίου έμεινε 8ο ματς χωρίς τρίποντο. 

Στο 14ο λεπτό, ο Πανταγιάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Δέκα λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, το εύστοχο πλασέ του Παντελίδη διαμόρφωσε το 2-0. Στο δεύτερο μέρος η Νέα Ιωνία πέτυχε ακόμη ένα τέρμα διασφαλίζοντας τη νίκη της.

Πιο συγκεκριμένα, στο 55' το πλασέ του Βογατσά κατέληξε στην εστία του Παλαιολόγου, ενώ στα επόμενα λεπτά οι παίκτες του Ιάσωνα πήραν μέτρα στο γήπεδο θέλοντας να αντιδράσουν και να πετύχουν κάποιο τέρμα, όμως οι προσπάθειές τους αναχαιτίστηκαν από τους γηπεδούχους. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας ανέβηκε στην έβδομη θέση και τους 17 βαθμούς με τη σημερινή της νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 8 βαθμούς και βρίσκονται πλέον στην δέκατη τέταρτη θέση του ομίλου.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Καρατζάς): Παπουτσής, Τζίφας (65' Γεωργόπουλος), Ζαρκαδούλας, Σιγάλας, Νταϊφώτης, Σταθόπουλος, Καλογερής (60' Χάλος), Βογατσάς (70' Μπαντές), Πρισιμιτζής (85' Μυλόβας), Πανταγιάς, Παντελίδης

ΙΑΣΟΝΑΣ (Βαγγέλης Γιαννόπουλος): Παλαιολόγος, Ριζάς, Μπάκας, Θαναξίδης, Λαχάς, Λιάπης, Σπυρίδης, Κομεντάκος, Σέχου (75' Μάνθιος), Μήτσος (67' Κολλιός), Γλέζος


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35