social fb social inst social yt

mylostentes

Νίκη με αγωνία στο τέλος για τον Αίαντα

Νίκη με αγωνία στο τέλος για τον Αίαντα

Νίκη που του επέτρεψε να πλησιάσει τον αντίπαλό του στο βαθμολογικό πίνακα πέτυχε ο Άγιαξ Ταύρου, επικρατώντας με 3-2 επί του Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Καθολική υπεροχή των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ με τη διπλή προσπάθεια του Σωτηρόπουλου στο 13'. Ο Θαναηλάκης με σουτ εντός περιοχής έκανε το 2-0 στο 32' και στο 39' ο Ερμαλ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, η φιλοξενούμενη ομάδα του Απόλλωνα, προσπάθησε να αντιδράσει και τελικά τα κατάφερε στο ογδοηκοστό έκτο λεπτό, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μήτρου, ενώ στο 93' άγχωσε ακόμη περισσότερο τους γηπεδούχους με τον Παπαδάκη να διαμορφώνει το τελικό 3-2, με καρφωτή κεφαλιά. Ο Απόλλων Χαλανδρίου παρέμεινε στην έκτη θέση με 18 βαθμούς, ενώ ο Αίαντας ανέβηκε στην έβδομη θέση, με 15 βαθμούς, αντίστοιχα.

ΑΓΙΑΞ (Δημήτρης Κοσμάς): Ηρακλής, Στασινόπουλος, Γούλας, Στρέφι, Γαλάνης, Σιώζος, Ερμαλ (82' Γασπαράκης), Πιετρη, Κλειδής (54' Ντελιου), Θαναηλάκης (77' Χαλιλι), Σωτηρόπουλος (90' Μπουρσαλής)

ΑΠΟΛΛΩΝ (Χρήστος Βλάχος): Καλλιαμπάκος, Κουτσογκίλας, Κουστουμπάρδης, Ψάλλας (76' Κούκος), Παπαδόπουλος, Αγκολλη, Σταματής (67' Παπαδάκης), Αυγέρης (80' Τομας), Βλογιαννίτης (44' Μήτρου), Αλεξανδράκης, Παπουτσής


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35