social fb social inst social yt

mylostentes

Αλαφούζος: Σηκώνω μόνος μου... το οικονομικό βάρος στην Αγία Παρασκευή

Αλαφούζος: Σηκώνω μόνος μου... το οικονομικό βάρος στην Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια φέτος που βασίζεται σε μια ομάδα ανθρώπων όπου ο επικεφαλής είναι ο επιχειρηματίας, Κώστας Αλαφούζος.

Μάλιστα, σε επικοινωνία που είχαμε με τον ισχυρό άνδρα των μελανόλευκων θέλησε να διευκρινήσει την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο όσον αφορά τα πρόσωπα που τρέχουν την ομάδα από την αρχή της χρονιάς.

Αναλυτικά

Αυτά που ανέφερε ο κ. Γκόφας σχετικά με το γεγονός ότι συμβάλλουν στην προσπάθεια της διοίκησης ο κ. Τσεκουρας, Μανιάτης και Σταθόπουλος δεν ισχύουν. Σέβομαι το γεγονός ότι ο κ. Μίλτος Γκόφας βρίσκεται χρόνια στην ομάδα και με έφερε στην Αγία Παρασκευή, ωστόσο ενημερώνω τον κόσμο για να γνωρίζει ότι ο κ. Τσεκούρας, Μανιάτης και Σταθόπουλος βρίσκονται ΜΟΝΟ στο διοικητικό συμβούλιο χωρίς να προσφέρουν οικονομική βοήθεια προς το σύλλογο. Το οικονομικό βάρος στην ομάδα από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησαν οι δραστηριότητες το "σηκώνω" μόνο εγώ. Η τοποθέτηση αυτή γίνεται για να γνωρίζει ο κόσμος την αλήθεια. Ο κ. Γκόφας βέβαια είναι φίλος μου χρόνια και αυτό δεν αλλάζει"΄


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35