social fb social inst social yt

mylostentes

Γενίδογαν: Η έλλειψη συγκέντρωσης μας έχει στοιχίσει

Γενίδογαν: Η έλλειψη συγκέντρωσης μας έχει στοιχίσει

Το μυστικό της επιτυχίας σε μία ομάδα εκτός από τις νίκες είναι και η ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που θα μπορέσουν να στηρίξουν και να προσφέρουν λύσεις στο εκάστοτε σωματείο.

Οι Άγιοι Ανάργυροι έχουν δώσει μεγάλη βάση στη λειτουργία των υποδομών τους και απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές που προέρχονται από το φυτώριο της ομάδας στελεχώνουν το ανδρικό τμήμα. Ένας από αυτούς είναι ο Φίλιππος Γενιδογαν ο οποίος έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του τελευταία δύο χρόνια στην πρώτη ομάδα της Ένωσης. Το αθλητικό πνεύμα επικοινώνησε με τον ικανότατο άσο ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας τις σκέψεις του γύρω από το ποδόσφαιρο. Αρχικά αναφέρθηκε στην πορεία της Ένωσης λέγοντας:

 ''Η πορεία μας πιστεύω θα μπορούσε να είναι καλύτερη βάση της εικόνας που παρουσίασε η ομάδα στο μεγαλύτερο μέρος των αγώνων που παίξαμε. Παρ' όλα αυτά, τα τρια στραβά αποτελέσματα που είχαμε στα 2 ντέρμπι και στο παιχνίδι με την Αργυρουπολη μας άφησαν πίσω βαθμολογικά. Από εκεί και πέρα, στο τελευταίο παιχνίδι πριν κλείσουμε πήραμε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα που μας δινει ψυχολογία για την έναρξη του πρωταθλήματος ''.

Ερωτηθείς τι δεν πήγε καλά στα τρία ματς που ανέφερε και η ομάδα έχασε βαθμούς, ο νεαρός άσος τόνισε: ''Πιστεύω η έλλειψη συγκέντρωσης έπαιξε περισσότερο ρόλο και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι με τους Τράχωνες που χάσαμε βαθμούς από μια στατική φάση του αντιπάλου προς το τέλος του παιχνιδιού ''.

Στον επίλογο του, ο Γενίδογαν δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην πανδημία υποστηρίζοντας:"Η πανδημία είναι σίγουρα κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας. Είναι η δεύτερη φορά που σταματάει το πρωτάθλημα εξαιτίας της πανδημίας πράγμα δύσκολο για όλους τους αθλητές για να μπορέσουν να βρεθούν στην κατάσταση που ήταν πριν την διακοπή. Πιστεύω θα βγούμε υγιείς από όλο αυτό και θα μπορέσουμε ξανά να επιστρέψουμε στην κανονικότητα".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35