social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το απόλυτο 3x3 η Πέρα Κλουμπ, 2-1 εκτός τον ΑΟΝΑ

Το απόλυτο 3x3 η Πέρα Κλουμπ, 2-1 εκτός τον ΑΟΝΑ

Στο απόλυτο σερί νικών έφτασε η Πέρα Κλουμπ, που έκανε το τρία στα τρία στη φετινή Β' ΕΠΣΑ, κερδίζοντας με 2-1 εκτός έδρας τον ΑΟΝ Αργυρούπολης, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής.

 

Το σκορ για την ομάδα του Στάθη Πανακούλια άνοιξε μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Μουρδουκούτας μετά από πολύ όμορφη συνεργασία με τον Ρίζο, με τους γηπεδούχους να απαντούν και να ισοφαρίζουν στο 65' με τον Νικολόπουλο, μετά από στημένη φάση.

Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε δέκα λεπτά μετά ο Θύμιος, αφού πραγματοποίησε μια ωραία ατομική ενέργεια.

Έτσι, η νεοφώτιστη Πέρα Κλουμπ βρίσκεται στη κορυφή της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με τον Φωστήρα Ηλιούπολης που έχουν το απόλυτο 3x3, ενώ ο ΑΟΝ Αργυρούπολης έπεσε στην 8η θέση με μόλις τρεις βαθμούς.

 

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Μαυρογιάννης, Ρούσσος (58' Μιχαηλίδης), Τριτσινιώτης, Δρακουλής, Ακογλάνης, Νικολόπουλος, Καλφοδήμος (46' Ζαβός), Παπαδημητρίου, Γερολυμάτος (76' Ασωνίτης), Μπαξεβάνης, Μάντζιος

ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ (Πανακούλιας): Πιτσίνης Σ., Πιτσίνης Ν., Πολίτης, Λαγγάρης, Ξένος, Κιόσι, Θύμιος (86' Κατσουλάκης), Ρίζος (86' Σαλτογιάννης), Μητσάκης (46' Πολίτης) (71' Μπίτι), Σιάσος, Μουρδουκούτας


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35