social fb social inst social yt

mylostentes

ΓΣ Καισαριανής: «Κρεμάει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Χατζηστεφάνου

ΓΣ Καισαριανής: «Κρεμάει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Χατζηστεφάνου

Αποτέλεσε έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που στις τοπικές κατηγορίες της ΕΠΣ Αθηνών ξεχώριζε σαν τη... μύγα μεσ' το γάλα.

Ο λόγος για τον Αποστόλη Χατζηστεφάνου, το... κακό παιδί των νοτίων προαστίων που αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου για κάθε αμυντικό και αντίπαλη ομάδα, και ευλογία για το σύνολο που τον είχε στο δυναμικό του.

Ένας φορ παλιάς κοπής που... γνώριζε καλά την τέχνη του γκολ. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι αρκετές ομάδες... σφάζονταν στα πόδια του σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Άριστος μπαλαδόρος και παιδί-έξω καρδιά ο Τόλης Χατζηστεφάνου βάζει τέλος στην καριέρα του, όχι φυσικά με τον τρόπο που ήθελε ο ίδιος λόγω covid, όμως οι συνθήκες είναι τέτοιες που πλέον προτεραιότητα έχει η οικογένεια του.

Ο ίδιος μέσω του soccerlive.gr έστειλε το δικό του αντίο λέγοντας:

Αντίο ποδόσφαιρο... Αντίο ζωή... Δυστυχώς έφτασε αυτή η ώρα και για μένα... Έμοιαζε μακρινος εφιάλτης, όμως η οικογένεια μου τώρα είναι προτεραιότητα για εμένα. Ελπίζω να ξεκινήσουμε πάλι φέτος για να κάνω λίγες εμφανίσεις ακόμα σε αυτό που αγάπησα πιο πολυ στη ζωή μου, ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Παράλληλα θα ήθελα να βοηθήσω και την ομάδα μου να φτάσει σε μια ακόμα κατάκτηση τίτλου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που έβαλαν το χεράκι τους να είμαι αυτός που βλέπετε μέσα στο γήπεδο, αλλά θα μας πάρει... μέρες αυτό. Όποτε θα πω ευχαριστώ στο Μαρίνο Πολυμέρη για τα δυο υπέροχα χρόνια που περάσαμε καθώς και σε όλο το επιτελείο του. Τον κύριο Αλέξη που ήταν κοντά μας σε όλα και φυσικά τους συμπαίχτες μου. Είναι και αυτοί μέρος της οικογένειας μου. Βέβαια δεν μπορώ να ξεχάσω την προεδράρα μου, Ακη Κικιδάκη. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από αντιπάλους μου (για τις ποδιες χαχαχα) και επίσης τους ευχαριστώ για την ανοχή τους. Δεν ήμουν άλλωστε και το καλύτερο παιδί. Ευχαριστώ επίσης τον κύριο Χρήστο Κορδολαίμη (προπονητή μου στη Μαρκό) και φυσικά στον κυριο Δημήτρη Λυριτζή επίσης προπονητή μου. Ήταν οι άνθρωποι που με πίστεψαν από την πρώτη μέρα. Για το τέλος άφησα τον αφανή ήρωα μου όλα αυτά τα χρόνια, το στήριγμα μου σε ό,τι έκανα, τον άνθρωπο που μου έμαθε τι είναι ποδόσφαιρο. Τον ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ... 

Υ.Γ. Θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε υγεία όλοι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και φυσικά εσείς διότι εάν δεν υπήρχατε εσείς η προσπάθεια μας δεν θα προβάλλονταν πουθενά. Εύχομαι να γυρίσουμε όλοι στα γήπεδα δυνατοί.


Σχετικά άρθρα

Με χατ-τρικ του Στεργιώτη ο Απόλλωνας Χαλανδρίου 2-3 εκτός τον Κολωνό!

Ψαρός: «Είμαστε έτοιμοι για την έναρξη, όλα τα παιδιά σε ετοιμότητα»

ΓΣ Καισαριανής: Ανακοίνωσε Μηλιά Ι Στο team παραμένει ο Σούρας, παρελθόν ο Πήττας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35