social fb social inst social yt

mylostentes

Πέρασε από το Περιστέρι ο Άτταλος με τριάρα

Πέρασε από το Περιστέρι ο Άτταλος με τριάρα

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα για το 2020 ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας αφού επικράτησε με 0-3 της ΑΕ Περιστερίου σε εν αναβολής ματς για τον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Στο 10' οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι με τον Λύγκο, με τον ίδιο παίκτη να παίρνει το... αίμα του πίσω στο 20' κάνοντας το 0-1. Στο 60' ο Βάσος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με τον Κορλιέ στο 75' να σημειώνει το τελικό 0-3. Στο α' μέρος οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με φάουλ του Νταλαγεώργου ενώ στο 50' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μαντζιώρος για την ΑΕ Περιστερίου.

Δυο φορές σημάδεψε το δοκάρι και ο Άτταλος με τους Βάσο και Λύγκο. 

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γιάννης Σκαρπέλης) Διαμαντής, Σμυρνιώτης, Καραπαπάς, Καραγιάννης (46' Αντωνοσάκης), Κάτσικας (46' Χασιώτης), Καβαγιας (57' Νάτσιος), Ηλιαδάκης, Νταλαγεώργιος (68' Κοσκινάς), Παπαζογωνόπουλος, Ματσιώρης, Ματζιώρος.

ΑΤΤΑΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ (Γαλινός Νικολαϊδης) Παρασκευόπουλος, Κοντής, Κουλάι, Κορλιές, Χρόνης, Μποζινάκης, Πάππος (61' Παπαδημητρίου), Κουλόλι, Λύγκος (70' Παναγιωτάκης), Βάσος (75' Κέσκος), Χρυσανθακόπουλος (70' Δαρδαμάνης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35