social fb social inst social yt

mylostentes

Λύτρωση στις καθυστερήσεις για την Ελπίδα, 2-1 τον Πλάτωνα

Λύτρωση στις καθυστερήσεις για την Ελπίδα, 2-1 τον Πλάτωνα

Την τέταρτη νίκη της στα τελευταία έξι ματς πανηγύρισε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων που επιβλήθηκε με 2-1 του Πλάτωνα για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ.

Το ματς είχε χιτσκοκικό φινάλε αφού οι "πράσινοι" βρήκαν δίχτυα στις καθυστερήσεις με τον Καλκάνη, παίρνοντας ακόμη ένα τρίποντο που τους φέρνει στην 2η θέση πίσω από τον πρωτοπόρο ΑΟ Ιλίου.

Από την άλλη η ομάδα του κέντρου γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα παρότι προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Ιάσονα Σωτηριάδη στο 22' με πλασέ.

Στο 5' ο Λίτσης είχε δοκάρι για την Ελπίδα που ισοφάρισε στο 77' με πέναλτι του Καράμπελα μετά από χέρια του Καπαρδέλη σε προσπάθεια του Λάμπρου.

Στο 80' ο Παρασκευόπουλος με κεφαλιά είχε δοκάρι, με τον Καλκάνη στο 90' να λυτρώνει την Ελπίδα αφού με σουτ έκανε το 2-1.

Στο 94' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Βρανάς για την Ελπίδα.

ΕΛΠΙΔΑ (Θανάσης Βαλσάμος): Ηλίου, Στεργίου, Πανταζής (46' Ζαχαρόπουλος), Παπαπαναγιώτου, Καλκάνης, Δούκας (75' Βαρβαρήγος), Παρασκευόπουλος, Μαρκουλής (56' Αθανασόπουλος), Μετχόζα (46' Λάμπος), Λίτσης, Καράμπελας.

ΠΛΑΤΩΝ () Χολέβας, Κατσός, Καλοπέτρτης (91' Βρανάς), Πελεμέγκας, Σωτηριάδης Ι. (85' Καραϊλάνης), Γεωργιάδης, Ψαρουδάκης (68' λ.τρ. Καλικούρδης), Κλίσμαν, Οικονομίδης (59' Ξούρας), Καπαρδέλης, Σωτηριάδης Α.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35