social fb social inst social yt

mylostentes

Με σούπερ Γιοματάρη, η Τερψιθέα 5-2 την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Με σούπερ Γιοματάρη, η Τερψιθέα 5-2 την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Δεν είχε περάσει αρκετός καιρός που η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου ηττήθηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα από τον Αστέρα Εξαρχείων με 1-0.

Η ήττα αυτή σημειώθηκε στις 22/12 με την Τερψιθέα να αποτελεί από σήμερα την δεύτερη ομάδα που υποχρεώνει σε ήττα τους πρωτοπόρους του 3ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα των νοτίων προαστιων επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-3 έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Γιοματάρη που πέτυχε χατ-τρικ.

Το ιδιαίτερο του αγώνα είναι ότι και τα επτά γκολ σημειώθηκαν στο β' ημίχρονο. Στο 53' ο Κοθράς έκανε το 0-1, με τον Γιοματάρη στο 56' να ισοφαρίζει σε 1-1 με πέναλτι 3' αργότερα. Στο 60' ο Σταματέλος έκανε το 2-1, με τον Κολτσίδα στο 64' να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 86' ο Καββαδίας μείωσε σε 3-2 για τους φιλοξενούμενους, με τον Γιομματάρη στο 91' και 93' να πετυχαίνει ακόμη δυο γκολ χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Νίκος Σταματόπουλος) Κωνσταντίνου, Κολτσίδας, Ζώτος, Βέλλης, Κουλοκτσής, Μήτσιος, Τσιρόπουλος Στ. (63' Γραμματικόπουλος), Νίκου, Σταματέλλος (85' Σκουμπουρδής), Γιοματάρης, Ζησόπουλος (76' Τσιρόπουλος Δ.)

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ (Βαγγέλη Σάπακας-Στέφανος Γαγάνης) Λαχανάς, Ιωαννίδης (64' Κακάζης), Πάλλας (67' Νεφρός), Καραβίδας, Κοθράς, Λυκουρόπουλος, Βλαχάκης (60' Μπεκατώρος), Κογιάς, Μιρβελασβίλι (63' Μουχαμέτι), Ποζίδης, Καββαδίας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35