social fb social inst social yt

mylostentes

Σταμπουλίδης: Αποτέλεσμα που μας δίνει ώθηση

Σταμπουλίδης: Αποτέλεσμα που μας δίνει ώθηση

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του Μικρασιατικού, Κώστας Σταμπουλίδης μετά την ευρεία νίκη επί του ΑΟ Ιλιου.

Αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση που παραχώρησε μετά τον αγώνα όπου και τόνισε: ''Είμαστε ικανοποιημένοι σίγουρα από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Πήραμε μια πολύ σημαντική νικη. Είναι σημαντικό ότι αντιδράσαμε γιατί το τελευταίο διάστημα είχαμε ένα με δύο αρνητικά αποτελέσματα και υπήρχε λίγο απογοήτευση. Θεωρώ ότι αυτό το αποτέλεσμα θα μας δώσει την απαιτούμενη ενέργεια για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος''.

Για το εάν μπορεί ο Μικρασιατικός να επιστρέψει στην Α' ΕΠΣΑ, ο κ. Σταμπουλίδης τόνισε

''Είναι μια χρονιά που έχει εξελιχθεί διαφορετικά σε σχέση με αυτό που είχαμε σχεδιάσει. Μας προβληματίζει η έλλειψη σταθερότητας. Όταν μια ομάδα θέλει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω πρέπει να έχει σταθερότητα. Σε θέμα σταθερότητας αποτελεσμάτων έχουμε διακυμάνσεις. Αν αυτό το βελτιώσουμε έχουμε πιθανότητες να διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος, αλλά σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε τη σταθερότητα μας στα αποτελέσματα''.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η έβδομη νίκη στα τελευταία εννέα ματς για το συγκρότημα της Καισαριανής που δείχνει ότι έχει όλα τα φόντα για να διεκδικήσει την άνοδο αφού απέχει 4 πόντους από την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων που βρίσκεται στην 2η θέση και οκτώ από τον πρωτοπόρο ΑΟ Ιλίου. 

vathmologia-2oom.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35