social fb social inst social yt

mylostentes

Απώλεια για την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων 1-1 με τον Γκυζιακό

Απώλεια για την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων 1-1 με τον Γκυζιακό

 Σημαντική εντός έδρας απώλεια υπέστη η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, που λίγο πριν το τέλος ισοφαρίστηκε από τον Γκυζιακό, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Οι γηπεδούχοι δεν εκμεταλλεύτηκαν την απώλεια του ΑΟ Ιλίου και έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν. παραμένοντας στη 2η θέση με 47 βαθμούς, ενώ ο Γκυζιακός πήρε έναν υπερπολύτιμο βαθμό στη μάχη της παραμονής φτάνοντας τους 17.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ, η Ελπίδα άνοιξε το σκορ στο 59' όταν ο Ζαχαρόπουλος σέντραρε και ο Μαρκουλής με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0, μόλις 3 λεπτά μετά την είσοδο του στον αγώνα. Η ισοφάριση για τον Γκυζιακό ήρθε στο 78' 'οταν ο Γουδέλης που επίσης είχε μπει λίγο πριν στο ματς με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έκανε το τελικό 1-1.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Κυρίου, Βαρβαρίγος (46' Κότσαλος), Μαυρογιάννης (58' Μετχότζα), Παπα[αναγιώτου, Καλκάνης, Δούκας, Παρασκευόπουλος, Αθανασόπουλος, Ρόκο, Λώλης (56' Μαρκουλής), Ζαχαρόπουλος (82' Λάμπος).

ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ: Θεοδωράκης, Κουτσαγγελής, Κωνσταντόπουλος, Σπυροπάλη, Πάντζι, Κοντίδης (75' Σιόρες), Οικονόμου, Κόκκαλης, Τσαρδάς, Μποσνιάκου (72' Γουδέλης), Φίλος (90' Αμυγδαλάρης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35