social fb social inst social yt

mylostentes

Ο Εκτορας Ζιώγας μιλάει για όλους και για όλα...

Ο Εκτορας Ζιώγας μιλάει για όλους και για όλα...

Ενας από τους παίχτες του Ορφέα Αιγάλεω που ξεχωρίζουν στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία είναι ο Εκτορας Ζιώγας.

Ο ικανότατος ποδοσφαιριστής μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, και ας δούμε τι είπε...

<< Ένα δικό μας παιδί που ανδρώθηκε στη μεγάλη οικογένεια του Ορφέα, Ζιώγας Έκτορας, μιλά για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας και γενικότερα ολόκληρος ο κόσμος, για τον ελεύθερό του χρόνο μέσα στο σπίτι αλλά και τι μας διδάσκει η καραντίνα λόγω του κορονοϊού.

  • Πώς περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο μέσα στο σπίτι ;

   Η αλήθεια είναι πως υπάρχει πολύς ελεύθερος χρόνος τον οποίο πρέπει να γεμίσω για να παραμείνω σε εγρήγορση. Νομίζω πως μου έχει δοθεί η ευκαιρία να κάνω πράγματα τα οποία δυστυχώς δεν προλάβαινα στην διάρκεια της καθημερινής μου ρουτίνας πριν την καραντίνα. Αυτό που με ευχαριστεί ιδιαίτερα είναι ο περισσότερος χρόνος με την οικογένεια μου, χρόνια τα οποία μου είχαν λείψει από την παιδική μου ηλικία.

  • Η προπόνηση παραμένει στην καθημερινότητα σου μέσω της καραντίνας ;

   Βεβαίως και παραμένει, σαν ποδοσφαιριστής, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και γιος του ίδιου μου του προπονητή δε νομίζω πως θα μπορούσα να σταματήσω να αθλούμαι καθημερινά. Έχω δημιουργήσει ένα μίνι γυμναστήριο εντός της οικείας μου και ένα καθημερινό πρόγραμμα τρεξίματος που με κρατάει σε φόρμα.

  • Σου λείπουν οι καθημερινές σου αγωνιστικές υποχρεώσεις ;

   Νομίζω πως ναι ! Από πολύ μικρή ηλικία και λόγω του πατέρα μου γυμνάζομαι καθημερινά και προπονούμαι στο άθλημα του ποδοσφαίρου. Αυτό που μου λείπει περισσότερο από τις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις μπορώ να πω πως είναι οι συμπαίχτες μου και οι πλάκες των αποδυτηρίων.

  • Τι πιστεύεις πως θα αποκομίσουμε μετά το τέλος της καραντίνας και του κορονοϊού γενικότερα ;

   Νομίζω πως αυτή η δύσκολη περίοδος έχει ενώσει την χώρα μας αλλά και ολόκληρο τον κόσμο. Ζούμε σε μία χώρα που μας αρέσει να περνάμε καλά σε μεγάλο βαθμό όλες τις μέρες του χρόνου. Επίσης είμαι ενθουσιασμένος από την συνεχή υπακοή στα μέτρα που έχει ορίσει η κυβέρνηση από όλο τον κόσμο. Εν κατακλείδι, νομίζω πως η καραντίνα μετά το τέλος της θα μας έχει κάνει πιο δυνατούς και έμπειρους σε τέτοιου είδους δύσκολες καταστάσεις.

  • Ένα μήνυμα στον κόσμο γενικότερα και ειδικότερα στην μεγάλη οικογένεια του Ορφέα.

   Εύχομαι από καρδιάς όλος ο κόσμος να παραμείνει υγιείς και δυνατός σε αυτή την δύσκολη μάχη με έναν αόρατο εχθρό. Αυτό βέβαια θα γίνει με το να συνεχίσουμε να υπακούμε τις εντολές των ειδικών και να μένουμε στο σπίτι.

   Στην οικογένεια του Ορφέα έχω να πω υπομονή για να επιστρέψουμε στην πολυπόθητη καθημερινή μας δραστηριότητα με τα χρώματα της ομάδας και επιμονή στις οδηγίες των αρμοδίων.>>


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35