social fb social inst social yt

mylostentes

Φάνης Καλογέρης: Να βγούμε καλύτεροι από αυτή την κατάσταση

Φάνης Καλογέρης: Να βγούμε καλύτεροι από αυτή την κατάσταση

Είναι απόλυτα λογικό αυτή η κατάσταση που επικρατεί να έχει δημιουργήσει σύνδρομο στέρησης σε όσους το ποδόσφαιρο αποτελεί σημαντικό μέρος της ζωής τους.

Ενας από αυτούς είναι και Φάνης Καλογέρης. Ο σπουδαίος μεσοεπιθετικός της Ανθούπολης μίλησε στο Soccerlive και στον Θαν'αση ζαχάκη και ας δούμε τι μας είπε...

<< Αρχικά εύχομαι πάνω από όλα υγεία και υπομονή σε όλο τον κόσμο, για να ξεπεραστεί αυτή η δύσκολη μπόρα που περνάμε. Αυτή η κατάσταση μπορεί να βγάλει και κάτι καλό, και να γίνει ευκαιρία για όλους μας να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, αφφού έχουμε το χρόνο να ασχοληθούμε περισσότερο με τον εαυτό μας.

Σίγουρα όλοι θέλουμε να ξαναπαίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο με αυτές τις συνθήκες. Οι αρμόδιοι ας κρίνουν με προσοχή και υπευθυνότητα και ας αποφασίσουν, με βασικό κριτήριο την προστασία της υγείας όλων.

Είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι στην Ανθούπολη, αφού υπάρχει εξαιρετικό κλίμα και ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο. Η ομάδα αξίζει για παραπάνω, και μακάρι το τέλος της σεζόν, με όποιο τρόπο κι αν έρθει να μας οδηγήσει στην παραπάνω κατηγορία...>>


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35