social fb social inst social yt

mylostentes

Βαγγέλης Βύρρος: Τελείωσε καλά η πιό δύσκολη σεζόν της 20ετίας

Βαγγέλης Βύρρος: Τελείωσε καλά η πιό δύσκολη σεζόν της 20ετίας

Μετά την οριστικοποίηση της λήξης των πρωταθλημάτων στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, ο πρόεδρος του Κολωνού Βαγγέλης Βύρρος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση. Αναλυτικά...:

<< Μετά τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΠΟ για το οριστικό τέλος των Ερασιτεχνικών Προταθλημάτων, θέλω από καρδιάς να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου καθώς και σε όλο το προπονητικό team για την προσπάθειά τους την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ήταν σίγουρα αποδεδειγμένα η δυσκολότερη σεζόν της τελευταίας 20ετίας. Όλοι μαζί Διοίκηση, Προπονητές, Ποδοσφαιριστές καταφέραμε αυτό που για κάποιους έμοιαζε απίθανο. Να γίνει ο σύλλογος μας ξανά οικογένεια, μια ομάδα που άπαντες θα την αγαπούν και θα κάνουν όνειρα για αυτή.

Δεν το κρύβω πως αυτή η χρονιά πήγε να μας λυγίσει όλους, με πρώτον εμένα εν συνεχεία τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τέλος τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας. Με την αφοσίωση όλων μας όμως καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε αγωνιστικά, οικονομικά, οργανωτικά καθώς και πολλαπλά προβλήματα τραυματισμών που ταλάνισαν το Σωματείο μας καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν. Εκεί όμως που είμασταν έτοιμοι να τα παρατήσουμε υπερίσχυαν τα στοιχεία που κρατάνε την ομάδα μας όρθια τόσα χρόνια. Η Κολωνιώτικη δύναμη και η αγάπη για τη γειτονιά μας που συμβαδίζει με το σωμάτειο μας. Ο Α.Ο. Κολωνού ήταν πάντα μια μικρή οικογένεια και έτσι θα συνεχίσει.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους προπονητές, ποδοσφαιριστές, φροντιστές για την αμέριστη συνεργασία αλλά και την πίστη σας προς το πρόσωπο μου. Τέλος για τους λίγους που ευελπιστούσαν στη αρχή του πρωταθλήματος ότι η ομάδα δεν θα παραμείνει στην κατηγορία τους ενημερώνω πως η πρόβλεψη τους απέτυχε παταγωδώς .

Μετά τιμής

Ο Πρόεδρος του Α.Ο Κολωνου

Βύρρος Δ. Ευάγγελος >>


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35