social fb social inst social yt

mylostentes

Θα... ζαλίσει όλη την Αθήνα ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας με τις... βόμβες που ετοιμάζει

Θα... ζαλίσει όλη την Αθήνα ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας με τις... βόμβες που ετοιμάζει

Στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας το σύνθημα είναι ένα: Καλός προγραμματισμός προκειμένου στην έναρξη της προετοιμασίας ο προπονητής που θα έρθει να έχει σχεδόν τα 2/3 του ρόστερ στη διάθεση του.

Η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί να κλείσει άμεσα το ζήτημα του προπονητή προκειμένου να τρέξουν στη συνέχεια και τα υπόλοιπα ζητήματα.

Μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας το θέμα θα έχει κλείσει και τυπικά, με τις μεταγραφικές κινήσεις να βρίσκονται προ των πυλών.

Σε άλλα θέματα που αφορούν το σύλλογο σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Κουλούρης και οι συνεργάτες του αναμένεται να βάλουν υψηλά τον πήχη αφού θέλουν η ομάδα να πλασαριστεί στην πρώτη πεντάδα.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνει επένδυση αφού άπαντες γνωρίζουν ότι η Α' ΕΠΣΑ δεν έχει καμία σχέση με το πρωτάθλημα της Β' κατηγορία απ' όλες τις απόψεις.

Έτσι λοιπόν η λέξη μεταγραφική βόμβα θα είναι κάτι που και το φετινό καλοκαίρι θα αναφέρουμε σε ρεπορτάζ που θα κάνουμε για την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει τη δική τους διαδρομή στα αθηναϊκά γήπεδα και όχι μόνο έχουν περάσει από το γραφείο του κ. Κουλούρη και έχουν δεχτεί κάποιες προτάσεις.

Μάλιστα, αρκετοί ποδοσφαιριστές εξ αυτών κάθε καλοκαίρι αποτελούν από τα πιο hot ονόμα της μεταγραφικής περιόδου και αυτό δείχνει τις προθέσεις του γνωστού επιχειρηματία.

Σε όλα τα παραπάνω που αφορούν το σχεδιασμό της ομάδας την τελική επιλογή θα την έχει ο νέος προπονητής που θα αξιολογήσει όλες τις επαφές και θα πάρει τις τελικές αποφασεις


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35