social fb social inst social yt

mylostentes

Παυλόπουλος: Πως να μιλάμε για επιστροφή με 100 θανάτους την ημέρα;

Παυλόπουλος: Πως να μιλάμε για επιστροφή με 100 θανάτους την ημέρα;

Η Πέρα Κλουμπ σημειώθηκε μια μεγάλη επιτυχία για τα δεδομένα του συλλόγου αφού χθες ανακοίνωσε την εγγραφή της στο Μητρώο Αθλητικών Συλλόγων δείχνοντας ότι εκσυγχρονίζεται και ότι κάνει ότι ζητάει η Πολιτεία προκειμένου το σωματείο να είναι καθ' όλα νόμιμο.

Επιζητώντας λοιπόν τη συνεχή βελτίωση, η προσφυγική ομάδα επιδιώκει να κάνει βήματα προόδου και σε αυτό έχει παίξει σημαντικό ρόλο η διοίκηση της οποίας ηγείται ο πρόεδρος, Θοδωρής Παυλόπουλος.

Το soccerlive.gr επικοινώνησε με τον ισχυρό άνδρα που έσπευσε να σχολιάσει αρχικά την αγωνιστική πορεία της ομάδας και την εγγραφή της Πέρα Κλουμπ στο Μητρώο λέγοντας:

''Μεγάλη επιτυχία σημειώσαμε που γραφτήκαμε στο Μητρώο Αθλητικών σωματείων. Είναι για εμάς κάτι σπουδαίο αφού ελάχιστα σωματεία της ΕΠΣΑ έχουν γραφτεί. Από εκεί και πέρα, ξεκινήσαμε πολύ φέτος τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και δείχναμε ότι σαν Πέρα Κλουμπ θα ειχαμε μια ανταγωνιστική πορεία αρκετά καλή. Τώρα σε αυτή την περίοδο δεν υπάρχει αχτίδα αισιοδοξίας. Δύσκολα βλέπω να ξεκινούν τα πρωταθλήματα. Μας έχει φέρει πίσω η πανδημία και έχουν απογοητευτεί όλα τα πρόσωπα που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδοσφαιρο".

Για τη λύση που πρέπει να παρθεί ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε:

"Όσον αφορά την πανδημία, νομίζω ότι τα περιθώρια ειναι στενά. Όταν πεθαίνουν κάθε μέρα 100 άτομα πως να είμαστε αισιόδοξοι. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Μας λείπει σε όλους το ποδόσφαιρο, αλλά με τόσους θανάτους τι μπορούμε να κάνουμε; Τα σωματεία ωστόσο έχουν αφεθεί στη μοίρα τους. Έχουν πάθει τεράστια οικονομική ζημιά διότι τα έξοδα τρέχουν και δεν υπάρχουν έσοδα. Πρέπει η Πολιτεία να στηρίξει τα σωματεία, να τα βοηθήσει, διότι σωματεία προσφέρουν κοινωνικό έργο".

Για το αν αποτελεί στόχος η άνοδος στην Α' ΕΠΣΑ τα επόμενα χρόνια, ο κ. Παυλόπουλος είπε:

"Εμείς πάμε βήμα-βήμα, όμως δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Δεν είναι απώτερος στόχος η άνοδος, αλλά εάν έρθει είναι καλοδεχούμενη και θα την διεκδικήσουμε. Έχουμε την τύχη παράλληλα, η ομάδα να πλαισιώνεται από έμπειρους ποδοσφαιριστές χωρίς να κάνουμε μεγάλες ανακατατάξεις σε σχέση με το περσινό ρόστερ". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35