social fb social inst social yt

mylostentes

Ανακοίνωση ΓΣ Καισαριανής: Μας έλεγαν ότι: «Στο Περιστέρι θα φάτε μαχαιριές»

Ανακοίνωση ΓΣ Καισαριανής: Μας έλεγαν ότι: «Στο Περιστέρι θα φάτε μαχαιριές»

Με αφορμή το ματς με τον Ιπποκράτη, ο ΓΣ Καισαριανής εξέδωσε ανακοίνωση καταγγέλλοντας απίστευτα πράγματα.

Αναλυτικά

Με αφορμή την ανακοίνωση που έβγαλε η ομάδα του Ιπποκράτη περί φιλοξενίας κτλ. Εμείς έχουμε να καταγγείλουμε ότι τη φασαρία στην κερκίδα την ξεκίνησαν φίλοι της περιστέριωτικης ομάδας και όταν τα αίματα άναψαν, πρώτος ο πρόεδρος της ομάδας μας, Άκης Κικιδάκης, πήγε εκεί ώστε να ηρεμήσουν όλοι. Στη συνέχεια, καλέσαμε την αστυνομία ωστε να προστατεύσουμε την ομάδα και τους ανθρώπους του Ιπποκράτη.
Σε μια φάση που έγινε σύρραξη μεταξύ των παιχτών, ποδοσφαιριστής του Ιπποκράτη, του οποίου το όνομα δεν θα αναφέρουμε, καθώς ξέρουμε να σεβόμαστε ουσιαστικά τους αντιπάλους μας, απειλούσε τον Γενικό Αρχηγό, τους παίχτες που βρίσκονταν μπροστά του όπως επίσης προκαλούσε και την κερκίδα
λέγοντας " Θα φάτε μαχαιριές όταν έρθετε στο Περιστέρι"
Όσον αφορά στο πέναλτυ για το οποίο διαμαρτύρονται οι άνθρωποι του Ιπποκράτη, είναι καθαρή παράβαση και η διαιτησία του κυρίου Σφακιανάκη ήταν άψογη.
Για το γήπεδο μας το οποίο χαρακτήρισαν ως βοσκοτόπι, να τους ενημερώσουμε ότι δεν έχουμε εμείς την ευθύνη για τη συντήρηση του, αλλά το Υπουργείο Παιδειας στο οποίο ανήκει το γήπεδο.
Επίσης την ομάδα του Ιπποκράτη τους παίχτες τον προπονητή και οποίος ήταν στον Πάγκο και στον αγωνιστικό χώρο δεν τους πείραξε κανείς και έφυγαν κανονικά από το γήπεδο με το πούλμαν που είχαν ναυλώσει.
Για ποια φιλοξενία διαμαρτύρεστε κύριοι ;;;; Έλειψε κάτι όπως πχ τα νερά που σας προσφέρει η γηπεδούχος ομάδα ;;; Σας πείραξε κανείς κάποιον από όσους βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο ;;; Μαζί σας φύγαμε όλοι από το γήπεδο και εμείς ειδοποιήσαμε και Αστυνομική Δύναμη για προληπτικούς λόγους.
Στο τέλος μάλιστα του αγώνα, στα αποδυτήρια υπήρξε συνομιλία μεταξύ του προπονητής μας Μαρίνου Πολυμέρη και του Γενικού μας αρχηγού με τους ανθρώπους του Ιπποκράτη ανταλλάσσοντας απόψεις για τον όμιλο και το προγραμμα των αγώνων που έκλεισε με ευχές για καλή συνέχεια και από τις δυο πλευρές.
Καλό είναι κύριοι του Ιπποκράτη όταν χάνετε στον αγωνιστικό χώρο να μην προσπαθείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις με λάθος τρόπο.
Ραντεβού στο δεύτερο γύρο λοιπόν στο Περιστέρι .. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35