social fb social inst social yt

mylostentes

Στάθης Πανακούλιας: Δύσκολο να ξαναπαίξουμε

Στάθης Πανακούλιας: Δύσκολο να ξαναπαίξουμε

Η Πέρα Κλουμπ είναι μια από τις ομάδρες που πρωταγωνιστούσαν στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑ πριν τη διακοπή, και βρισκόταν στις θέσεις ανόδου στον 2ο όμιλο.

Ο προπονητής της ομ'άδας Στάθης Πανακούλιας μίλησε στο Soccerlive και στον Θανάση Ζαχάκη και ας δούμε τι μας είπε..

<< Καταρχήν θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλο τον κόσμο...

Εχουμε φτάσει σε ένα κομβικό σημείο και περιμένουμε να δούμε τις αποφάσεις που θα πάρουν οι αρμόδιοι. Ποιός δεν θέλει να ξαναπαίξει?. Το ποδόσφαιρο είναι μέρος της καθημερινότητας μας και μας λείπει πολύ. Ομως υπάρχουν πολλά εμπόδια για να επιστρέψουμε στα γήπεδα. Θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να επιστρέψουν τα παιδιά στην καθημερινότητα, πόσο μάλλον να ξαναπαίξουν ποδόσφαιρο. Θεωρώ πως οι αρμόδιοι θα πάρουν την καλύτερη δυνατή απόφασαη...

Οσον αφορά την ομάδα μας, πριν τη διακοπή ήμασταν στη 2η θέση με μολις δύο βαθμούς διαφορά από την κορυφή. Κάναμε μια πολύ όμορφη προσπάθεια και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πλήρως στις αγωνιστικές απαιτήσεις. Ακόμη και τώρα τηρούν στο μέτρο του δυνατού το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης που τους έχει δοθεί για να μη μένουν στάσιμοι και να είναι όσο το δυνατόν πιό έτοιμοι αν μας ζητηθεί να ξαναπαίξουμε. Θα θέλαμε να διεκδικήσουμε μέσα στο γήπεδο  την άνοδο, αλλά προέχει πάνω από όλα η υγεία των παιδιών και των οικογενειών τους.

Εύχομαι καλή δύναμη σε όλο τον κόσμο, και θα τα ξαναπούμε στο γήπεδο...>>

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35