social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

To "WeBuildFootballers" στο Χαλάνδρι είναι γεγονός

To "WeBuildFootballers" στο Χαλάνδρι είναι γεγονός

Μια νέα προσπάθεια ξεκινάει που αφορά τη βελτίωση των αδυναμιών και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών, από τρία πρόσωπα που έχουν προσφέρει στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο και είναι ευρέως γνωστά τα ονόματα τους.

Ο λόγος για τον γυμναστή του Ολυμπιακού Λιοσίων, Τάσο Γούλα, τον μέσο του Ηλυσιακού, Σταύρο Αμανατίδη και τον τερματοφύλακα της Επιδαύρου, Φωκίωνα Χατζηφόρο. Συγκεκριμένα, οι τρεις τους δημιούργησαν το 'We build Footballers' που αποτελεί ένα σύγχρονο γυμναστήριο για παίκτες κάθε ηλικίας στην όδο Ηρακλείτου, Αριάδνης και Νιόβης. Πάτημα Χαλανδρίου.

Αναλυτικά, τα στοιχεία που πρέπει να ξέρετε για το νέο χώρο: #WeBuildFootballers Ένα σύγχρονο γυμναστήριο για ποδοσφαιριστές κάθε ηλικίας. Μέσα από εξειδικευμένες προπονήσεις φυσικής κατάστασης, τεχνικής και κομμάτια ατομικής τακτικής στοχεύουμε να βελτιώσουμε τον επαγγελματία, ερασιτέχνη και νεαρό ποδοσφαιριστή. Το WBF απευθύνεται επίσης σε οποιονδήποτε άνδρα ή γυναίκα που θέλει να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, μέσα από προπονητικά ερεθίσματα δύναμης, αερόβιας άσκησης, ευλυγισίας κτλ. Τα προγράμματα αφορούν εκγύμναση σε ολιγομελή γκρουπ (3-5), ομαδικά (8-10) και ατομικής προπόνησης. Υπεύθυνοι προπονητές Γούλας Αναστάσιος, Αμανατίδης Σταύρος, Χατζηφόρος Φωκίων.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35