social fb social inst social yt

mylostentes

Τσώνης: Είμαστε μια οικογένεια

Τσώνης: Είμαστε μια οικογένεια

 Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα μας και μετά από μια περιπλάνηση επέστρεψε. Πιο έτοιμος και πιο έμπειρος από ποτέ, μας ήρθε για να βάλει το δικό του λιθαράκι στη νέα προσπάθεια της ομάδας μας. Και μέχρι στιγμής, δεν βάζει απλώς ένα λιθαράκι, αλλά έναν ολόκληρο βράχο. Ο βράχος της άμυνας μας, Τρύφωνας Τσώνης, μας μίλησε για τα πάντα!

 

– Μετά από χρόνια, ξανά με την φανέλα του Α.Ο. Χαϊδαρίου. Ποιες διαφορές βρίσκεις από την πρώτη σου θητεία στην ομάδα και στον εαυτό σου;

Ο Α.Ο. Χαϊδαρίου ήταν για εμένα το ξεκίνημά μου στον μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου. Εδώ ανδρώθηκα και έμαθα την ουσία του ποδοσφαίρου. Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ, τα παιδιά από τις ακαδημίες πλέον βοηθούνται από την ομάδα και έχουν περισσότερες ευκαιρίες να ανέβουν στην πρώτη ομάδα όπου μπορούν να εξελιχθούν. Με την σειρά μου και εγώ εξελίχθηκα από την ημέρα που έφυγα μέχρι και σήμερα. Και θα συνεχίσω να μαθαίνω πράγματα διότι ποτέ δεν σταματάμε να μαθαίνουμε.

– Έπαιξες σε ομάδες που αγωνίζονται σε υψηλότερες κατηγορίες. Πως κρίνεις το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ σε επίπεδο ανταγωνισμού και ποιότητας;

Σίγουρα όσο παίζεις πιο πάνω η ποιότητα αλλάζει. Κάθε κατηγορία έχει τα δικά της στοιχεία που πρέπει να δουλέψεις και να βάλεις στο παιχνίδι σου. Το επίπεδο της Α’ ΕΠΣΑ σίγουρα έχει ανέβει από τα προηγούμενα χρόνια διότι πολλοί παίχτες από παραπάνω κατηγορίες παίζουν εδώ. Όσο για τον ανταγωνισμό, πάντα θα υπάρχει και θα είναι μεγάλος γιατί κάθε ομάδα παίζει για την ζωή της σε κάθε ματς. Κάνεις δεν θέλει να χάνει. Από την Superleague μέχρι και στο Γ’ τοπικό.

– Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για το επόμενο της σεζόν και πως βλέπεις την πορεία της ομάδας μας;

Το 2019 έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο νικώντας τον τελευταίο αγώνα, και το ίδιο εξαίσια άρχισε και η χρονιά ρε του 2020. Ο στόχος που βάζω πάντα είναι το ταβάνι, παίζοντας κάθε Κυριακή για την νίκη με οποιονδήποτε αντίπαλο, και στο τέλος κάνουμε ταμείο. Πιστεύω ότι ο δεύτερος γύρος θα είναι πολύ καλύτερος για την ομάδα μας κάνοντας μια πορεία αντάξια της ποιότητας που έχουμε, η οποία δεν αντικατοπτρίζεται από την πορεία του πρώτου γύρου.

– H ομάδα μας έχει πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, που οι περισσότεροι προέρχονται από τα τμήματα υποδομής. Με ποιον συμπαίκτη σου είσαι πιο κοντά και ποιον θεωρείς η «αποκάλυψη» της χρονιάς;

Όλα τα παιδιά είμαστε πολύ κοντά, και αυτός είναι ένας παράγοντας που θα βοηθήσει για την συνέχεια. Είμαστε πραγματικά σαν οικογένεια χωρίς τις λεγόμενες «κλίκες». Αποκάλυψη της χρονιάς δεν μπορώ να θεωρήσω κάποιον ακόμα διότι δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν απίστευτα στοιχεία όπου με πολύ δουλειά και χαμηλά το κεφάλι, μπορούν να ανέβουν σε υψηλότερες κατηγορίες και να εδραιωθούν εκεί.

– Θέλουμε να μας δώσει το μήνυμα σου στους φιλάθλους της ομάδας μας…

Οι περισσότεροι από τους φιλάθλους μας έχουν την γνώση της βαριάς φανέλας του Α.Ο. Χαϊδαρίου, πρέπει όμως να συλλογιστούμε ότι είμαστε μια νεανική ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα, όπου πρέπει να μας δείξουν υπομονή και στήριξη. Μια ομάδα δεν δημιουργείται μέσα σε μια νύχτα αλλά ούτε και καταστρέφεται. Μέσα από τον καιρό θα βγάζει όλο και περισσότερα πράγματα φτάνοντας σε ένα επιθυμητό επίπεδο, και τότε ο κόσμος θα χαίρεται να έρχεται να βλέπει το Χαϊδάρι. Στηρίξτε την ομάδα της πόλης μας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35