social fb social inst social yt

mylostentes

Μπατής: Μύθος η μεγάλη ψαλίδα μεταξύ των ομάδων Αθήνας και Πειραιά

Μπατής: Μύθος η μεγάλη ψαλίδα μεταξύ των ομάδων Αθήνας και Πειραιά

Ο Αλέξανδρος Μπατής μπορεί να μετακινήθηκε φέτος στον Άγιο Ιερόθεο έχοντας κατακτήσει πέρυσι το πρωτάθλημα με το Αιγάλεω, ωστόσο, έχει ήδη δείξει τις ικανότητες του.

Βράχος στα αμυντικά του καθήκοντα τις φορές που αγωνίζεται σαν στόπερ και προσεκτικός στο μέγιστο βαθμό τις στιγμές που παίζει ως αμυντικός μέσος.

Πολυεργαλείο που ο κάθε προπονητής θα ήθελε στη φαρέτρα του, έχοντας γεμάτη σεζόν και φέτος μετά το πέρασμα που μετράει από Αιγάλεω, Κερατσίνι και ΑΟ Χαϊδαρίου.

Στο χθεσινό ματς με την Αγία Παρασκευή, ξεχώρισε για ακόμη μια φορά, ικανοποιώντας την τεχνική ηγεσία για την επιλογή της σε ακόμη ένα ματς, πανηγυρίζοντας παράλληλα την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Ο ίδιος παραχώρησε δηλώσεις όπου αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά

-Πως αισθάνεσαι που ο Άγιος Ιερόθεος προκρίθηκε στον τελικό;

Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα του Αγίου Ιεροθέου θα βρεθεί για δεύτερή συνεχόμενη φορά στο τελικό κυπέλλου. Aυτό σημαίνει πολλά και για την διοίκηση και για το σύνολο της ομάδας.

-Πως κρίνεις την πορεία σας στο πρωτάθλημα;

Η πορεία μας στο πρωτάθλημα είναι ικανοποιητική. Έχουμε κοιτάξει κάθε ματς ξεχωριστά και θεωρώ ότι η πορεία μας είναι αυτή που πρέπει βάσει των στόχων που έχουμε θέσει.

batis.jpg

-Θεωρείς ότι η βαθμολογία σας αδικεί βάσει της συνολικής σας εικόνας;

Μπορούσαμε να ήμασταν πιο ψηλά στην βαθμολογία αλλά κάποια λάθη και η κακοτυχία που είχαμε σε ορισμένα παιχνίδια μας έχει φέρει στη συγκεκριμένη θέση

-Τι στόχο έχει η ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν;

Ο στόχος της ομάδας είναι να πάρει το κύπελλο όπως προανέφερα και να φτάσει όσο πιο ψηλά στην βαθμολογία. Το κύπελλο το θέλουμε πολύ και θα το κατακτήσουμε

-Τι διαφορά έχει μια ομάδα Αθηναϊκή σε σχέση με εκείνες του Πειραιά;

Οι ομάδες της Αθήνας με του Πειραιά δεν έχουν καμία διαφορά πια. Είναι όλες το ίδιο καλές. Ο μύθος για τον Πειραιά ότι είναι κατώτερος δεν υπάρχει για εμένα. Έχω εγώ αγωνιστεί και στον Πειραιά με το Κερατσίνι και φτάσαμε στον ημιτελικό κυπέλλου Ελλάδος, οπότε είναι μύθος.

batista.jpg

-Το επίπεδο του πρωταθλήματος, πως το κρίνεις;

Ο φετινός όμιλος είναι ο πιο ανταγωνιστικός από ποτέ και αυτό το δείχνουν αποτελέσματα που κάθε Κυριακή είναι ένα ντέρμπι.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35