social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταυριανός: «Να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τις κατάλληλες συνθήκες»

Σταυριανός: «Να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τις κατάλληλες συνθήκες»

Στον Άγιο Ιερόθεο περιμένουν καρτερικά τις εξελίξεις ελπίζοντας ότι στη συνάντηση της Τρίτης μεταξύ των λοιμωξιολόγων θα υπάρξει... καπνός προκειμένου η ομάδα να καταστρώσει τα πλάνα της.

Το τεχνικό επιτελείο με τη σειρά του δεν έχει αφήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα στο έλεος του Θεού, καθώς έχει φροντίσει να πάρει τα μέτρα του προκειμένου η ομάδα, εφόσον της επιτραπεί, να βρίσκεται στο επιθυμητό σημείο από επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο προπονητής, Ισίδωρος Σταυριανός, μαζί με το γυμναστή, έχουν δώσει τα απαραίτητα προγράμματα εκγύμνασης στους παίκτες οι οποίοι γυμνάζονται τμηματικά (group) καθημερινά.

Από εκεί και πέρα, ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στο soccerlive αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί λέγοντας: "Σαν ομάδα έχουμε εκφράσει τη θέση μας. Θέλουμε να ξεκινήσει η σεζόν αλλά να γίνει αυτό εφόσον υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και νομίζω ότι εφόσον παρθεί η απόφαση από την Πολιτεία θα είμαστε έτοιμη να την ακολουθήσουμε. Είναι δύσκολες καταστάσεις για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, όμως καθημερινά τα δεδομένα αλλάζουν και δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Παρ' όλα αυτά δουλεύουμε για να είμαστε σε ένα επιθυμητό επίπεδο όποτε το απαιτήσουν οι συνθήκες και ανάψει το πράσινο φως".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35