social fb social inst social yt

mylostentes

Κούστας: «Η οριστική διακοπή θα έχει οδυνηρές συνέπειες»

Κούστας: «Η οριστική διακοπή θα έχει οδυνηρές συνέπειες»

Το δικό του σχόλιο για τα όσα ακούγονται γύρω από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής έκανε ο προπονητής της Κηφισιάς, Νίκος Κούστας, εκφράζοντας την απαισιοδοξία του για πιθανή επανέναρξη της σεζόν.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

"Επιθυμία μου, των ποδοσφαιριστών μου αλλά και της ομάδας είναι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Φυσικά θα πρέπει να βρεθεί λύση και να τηρούμε αυστηρά τα πρωτόκολλα καθώς η υγεία είναι πάνω απ' όλα. Παρ' όλα αυτά βλέπω ότι η επιθυμία μου δεν συνάδει με την πραγματικότητα ίσως, καθώς αντιλαμβάνομαι ότι πάνω από το 80% των ομάδων δεν θέλει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Εφόσον δεν βρεθεί λύση με τα covid test, λίγες ομάδες θα μπορέσουν να καλύψουν το οικονομικό κόστος. Νομίζω ότι σε περίπτωση που διακοπεί το πρωτάθλημα, αυτό θα είναι μεγάλη ζημιά για όλους εκείνους που ασχολούνται με την κατηγορία".

Ερωτηθείς για τις συνέπειες που θα έχει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ο νεαρός κόουτς δήλωσε

"Η άποψη μου είναι χωρίς να το έχω σκεφτεί πολύ καλά καθώς το απεύχομαι, ότι οι επιπτώσεις θα είναι καταστροφικές και μη αναστρέψιμες, και για τις ομάδες που θα δουν πολλά χρήματα να χάνονται, αλλά και για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα προέρχονται από μεγάλη αποχή. Άλλωστε, οποιαδήποτε προπόνηση και να κάνουμε δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση τις προσαρμογές που δημιουργούν οι επίσημοι αγώνες".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35