social fb social inst social yt

mylostentes

Λουκάτος: Δεν υπάρχει -ακόμη- σε επίσημη διαδικασία η κάλυψη covid-test προς τις ομάδες από Δήμους η Περιφέρειες

Λουκάτος: Δεν υπάρχει -ακόμη- σε επίσημη διαδικασία η κάλυψη covid-test προς τις ομάδες από Δήμους η Περιφέρειες

Ο Σπύρος Λουκάτος θεωρείται ως ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να μιλήσει αναφορικά με το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου για πολλούς λόγους.

Ασφαλώς μιλάμε για ένα πρόσωπο που κατέχει θεσμικό ρόλο στο Δήμο Πικερμίου Ραφήνας, όντας Πρόεδρος στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου, γεγονός που δείχνει ότι η γνωμή του μετράει. 

Το σημαντικότερο όλων βέβαια είναι ότι μπορεί να απαντήσει σε σημαντικά ερωτήματα που αφορούν φυσικά τους Δήμους και τις Περιφέρειες και εάν εκείνοι μπορούν να καλύψουν τα covid-test των ομάδων της Γ' Εθνικής, όπως φημολογείται το τελευταίο διάστημα.

Παράλληλα, ο κ. Λουκάτος αποτελεί και κύριο χρηματοδότη της Θύελλας Ραφήνας τα τελευταία χρόνια.

Το soccerlive επικοινώνησε με τον γνωστό επιχειρηματία ο οποίος παρέθεσε το δικό του σχόλιο για τις τελευταίες εξελίξεις και εάν μπορούν οι Δήμοι ή οι Περιφέρειες να καλύψουν το κόστος των covid-test λέγοντας

"Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα εάν δεν έχει λυθεί το υγειονομικό πρόβλημα. Ανήκω σε μια ομάδα που είχε μεγάλο πρόβλημα με τον κορωνοϊό καθώς είχαμε 9 κρούσματα και δεν θα ήθελα να ξαναβρεθώ στη θέση να έχω την έννοια για τους 9 ποδοσφαιριστές που αρρώστησαν. Κανείς δεν μπορεί να έρθει στη θέση που ήταν εκείνες τις ημέρες το Δ.Σ. Εκείνες τις ημέρες ανησυχούσαμε για 9 ανθρώπινες ζωές συν τις οικογένειες τους. Καταλαβαίνεται λοιπόν ότι εφόσον λυθεί το υγειονομικό πρόβλημα που μαστίζει τη χώρα και τον κόσμο ολόκληρο θα μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Μόνο με αυτές τις προϋποθέσεις. Αυτό που ακούω να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να τα πληρώνουν τα εβδομαδιαία τεστ Δήμοι και Περιφέρειες μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σε καμία επίσημη διαδικασία. Θέλω να τα δω σε επίσημη φόρμα καθώς λόγω της θέσης που κατέχω γνωρίζω ότι δεν υπάρχει καμία δυνατότητα όπου ένας Δήμος ή μια Περιφέρεια να επιχορηγεί τέτοιες διαδικασίες.

Αλλά και να γίνει αυτό, η ερώτηση μου είναι απλή. Οι Δήμοι θα επιχορηγήσουν μόνο το ποδόσφαιρο; Τα υπόλοιπα αθλήματα τι είναι; Νομίζω ότι δεν έχει μετεληθεί πολύ καλά το πράγμα και νομίζω ότι δεν έχει βρεθεί λύση αξιόπιστη για να ξεκινήσουμε πάλι με ασφάλεια. Θεωρώ ότι πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη χρονιά


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35