social fb social inst social yt

mylostentes

Αίας Σαλαμίνας: Οι νίκες που κατακτιούνται στο γήπεδο δεν χαρίζονται

Αίας Σαλαμίνας: Οι νίκες που κατακτιούνται στο γήπεδο δεν χαρίζονται

Ο Αθλητικός Σύλλογος Σαλαμίνας ΄΄ Ο ΑΙΑΣ  ΄΄ μετά από πολύμηνη αποχή από τις αγωνιστικές δραστηριότητες, επανήλθε δυναμικά στις Προπονήσεις στο Δημοτικό Στάδιο Σαλαμίνας, τηρώντας αυστηρά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α.

Άπαντες οι του Ποδοσφαιρικού Τμήματος υποβλήθηκαν στα προβλεπόμενα  rapid test για την ανίχνευση του Κορωναιού, με αρνητικά αποτελέσματα.
Η Διοίκηση του Συλλόγου παρακολουθεί με προσοχή όλες τις τελευταίες επίσημες ανακοινώσεις της Πολιτείας, αλλά και τις αντιδράσεις των Ομάδων, σχετικά με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Δηλώσαμε επίσημα στην Ομοσπονδία από την πρώτη στιγμή, την σύμφωνη γνώμη μας και την Συμμετοχή μας στην συνέχιση του Πρωταθλήματος, με την προϋπόθεση ότι δεν θα ΄΄χαθούν΄΄ οι βαθμοί που κατακτήσαμε τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος, αλλά και τα έξοδα που δαπάνησε η Ομάδα μας, με τα δύο συνεχόμενα ταξίδια μας στα Δωδεκάνησα την 2η & 4η Αγωνιστική. Οι νίκες που κατακτούνται στους αγωνιστικούς χώρους δεν χαρίζονται, και δηλώνουμε ετοιμοπόλεμοι για την συνέχιση του Πρωταθλήματος.
 
Δια το  Δ.Σ.   Α.Σ.Σ. ΄΄ Ο  ΑΙΑΣ ΄΄
 
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΓΙΑΣ

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35