social fb social inst social yt

mylostentes

Ανακοίνωσε τον Άγγλο, Μπάρι ο Αίας Σαλαμίνας

Ανακοίνωσε τον Άγγλο, Μπάρι ο Αίας Σαλαμίνας

Ο Frank γεννήθηκε στην Αγγλία το 1995 και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Έχει υψος 1,94, είναι αριστεροποδαρος και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού αλλά και μέσου.



Ο Frank ξεκίνησε το ποδοσφαιρο σε τοπικές ομάδες της Κέρκυρας .
2013 - 2015 ξεχωρισε με τις εμφανίσεις του και πήρε μεταγραφή στην U21 του ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ . Εκεί απέκτησε εμπειρίες αφού αγωνίστηκε στην Superleague απέναντι στις μεγάλες ελληνικές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και πολλές άλλες.
Μετά από εκεί η ποδοσφαιρική του καριέρα συνέχισε στου Συναραδες όπου εκείνη την χρονιά η ομάδα κατάκτησε το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Κέρκυρας.
2015-2016 Επιλέγοντας σπουδές με υποτροφία έφυγε για Αμερική όπου έπαιζε στο Bethany College στο Κάνσας. Απ τον 1ο μήνα γίνεται αρχηγός της ομάδας και αυτά τα 2 χρόνια διακρίνεται με τιμές συνεχώς. 2016-2017 για τα καλοκαιρια μονο ακολουθει η ομάδα της Whicita όπου κέρδισε το NPSL Heartland Conference και συμμετείχε στο American Open Cup.
2016-2018 Μεταβαίνει στη Florinda και συνεχίζει τις σπουδές του και παίζει στην ομώνυμη ομάδα του κολεγίου Rolling College. Την 1η χρονιά παίζει ως μέσος και την 2η χρονιά ως κεντρικός αμυντικός όπου αναδείχτηκε και ως MVP παίκτης. Με την ομάδα αυτή έφτασε στον τελικό 2017 SSC Championship.
Την ιδια χρονια με την ομαδα της Alianza Lima πηγαινει σε ποδοσφαιρικό τουρνουα στο Περου.

" Frank καλωσήρθες στην οικογένεια του ΑΙΑΝΤΑ . Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες ".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35