social fb social inst social yt

mylostentes

Μαχητική ψυχή ο Αίας Σαλαμίνας και 2-1 στην Κω τον ΑΟ Πυλίου

Μαχητική ψυχή ο Αίας Σαλαμίνας και 2-1 στην Κω τον ΑΟ Πυλίου

Μεγάλη ψυχή έβγαλε ο Αιας Σαλαμίνας στην Κω επικρατώντας με 2-1 του ΑΟ Πυλίου κάνοντας το 2Χ2

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και μόλις στο 3ο απείλησαν με το δυνατό σουτ του Δρόσου να περνά πάνω απ’ τα δοκάρια του Βουτσινά. Ο Αίας απάντησε στις ευκαιρίες όταν στο 11’ ο Μπίσα έκανε τις προσποιήσεις με το σουτ του να περνά άουτ ενώ στο 18’ ο Α.Ο Πυλίου έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Τζάθας έκανε την κάθετη πάσα στον Βακράκο που έβγαινε απέναντι απ’ τον Βουτσινά όμως ο έμπειρος τερματοφύλακας διάβασε την φάση και απομάκρυνε με τα πόδια.

Στο 20’ ο Γεωργιάδης δοκίμασε τα πόδια του από στημένη μπάλα με το φάουλ του να περνά άουτ ενώ στο 38’ εκτέλεσε το φάουλ με τον Χατζηβασίλη να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνά πάνω απ’ τα δοκάρια του Βουτσινά.

Η Σαλαμίνα προσπάθησε κυρίως να κλείσει του χώρους στο πρώτο μέρος και να ψάξει στην κόντρα για να πατήσει περιοχή όμως είχε την μεγαλύτερη φάση για να πάρει προβάδισμα όταν στο 46’ ο Παύλιτς εκτέλεσε το φάουλ με την μπάλα να χτυπά στο αριστερό δοκάρι του Συνοδινού και να καταλήγει άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Α.Ο Πυλίου έδειξε διάθεση να πιέσει ψηλά για να μπορέσει να φτάσει στο γκολ και στο 57’ το κατάφερε όταν από κάθετη πάσα του Γεωργιάδη, ο Δρόσος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Βουτσινά για το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Χατζηβασίλη να δοκιμάσει τα πόδια του με τον Βουτσινά να μπλοκάρει.

Ο Βαγγέλης Λαϊβέρας προσπάθησε να αλλάξει πράγματα στο ματς και στο 65’ πέρασε τον Πινιέιρο στην θέση του Μπίσα. Ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που ουσιαστικά άλλαξε και το ματς για τον Αίαντα Σαλαμίνας. Στο 70’ εκτέλεσε το φάουλ με δύναμη από πολύ μακριά με τον Συνοδινό να κάνει λάθος και την μπάλα να γλιστρά ουσιαστικά απ’ τα χέρια του και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1.

Μετά το 1-1 ο Α.Ο Πυλίου είχε ευκαιρία για να απαντήσει άμεσα όμως ο Βουτσινάς κατάφερε να νικήσει τον Βακράκο ενώ στο 80’ το σουτ του Δρόσου πέρασε αρκετά μέτρα έξω απ’ την εστία. Ο Αίας που μετά το γκολ πατούσε καλύτερα σε σχέση με το πρώτο 70λεπτο ανέβασε τις γραμμές του, έψαξε από στημένες μπάλες να απειλήσει την εστία και κατάφερε στο 85’ να φέρει τούμπα το ματς.

Ο Πινιέιρο εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Παύλιτς πρόλαβε την έξοδο του Συνοδινού, βρήκε την μπάλα όσο χρειαζόταν και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με τον Αίαντα να κάνει έτσι το 2/2 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο κορυφαίος
Μπορεί να έπαιξε μόλις 20 λεπτά αλλά ήταν αρκετά για να αλλάξει την ροή του ματς. Ο Πινιέιρο με το γκολ του στο 70’ και την ασσίστ του στο 85’ ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης.

Στο ύψος του
O Πέτρος Χατζηβασίλης είχε καλή παρουσία στην άμυνα του Α.Ο Πυλίου και κέρδισε αρκετές προσωπικές μονομαχίες όπως και ο Νικήτας που βγήκε αρκετές φορές πρώτος στην μπάλα.

Διαιτησία
Χωρίς πρόβλημα οι Κακουλίδης, Μπαλιάς και Διονύσης.

Οι συνθέσεις
Α.Ο Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Συνοδινός, Τάχος (89’ Παπαγεωργίου), Κάρλος (73’ Κεφαλιανός Μ.), Χατζηβασίλης, Νικήτας (89’ Κεφαλιανός Γ.), Πης, Γεωργιάδης, Χατζησουλεϊμάν (73’ Κότζα), Βακράκος, Τζάθας (46’ Μαργαρίτης), Δρόσος.

Αίας Σαλαμίνας (Βαγγέλης Λαϊβέρας): Βουτσινάς, Τζαφέρι, Λιάτος, Μπιμάι, Λεσάι, Φιλίπ (51’ Φιλημέγκας), Ρεσβάνης (36’ Κουπετώρης), Ντιανέσεβιτς, Παύλιτς, Μπουρούς, Μπίσα (65’ Πινιέιρο).

πηγη: giafkasports.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35